Sony: Η γραμμή παραγωγής βγάζει ένα PS4 κάθε...30 δευτερόλεπτα!

Αν είχατε αναρωτηθεί ποτέ πως καταφέρνει η Sony να καλύψει τη ζήτηση που έχουν οι παιχνιδοκονσόλες της, ειδικά μέσα στους πρώτους μήνες από την παρουσίαση τους, τότε η αναφορά του Nikkei Asian Review θα λύσει την απορία σας.

Η Sony διαθέτει μία πολύ εντυπωσιακή και πλήρως ιδιόκτητη μονάδα παραγωγής και συναρμολόγησης στο Kisarazu (Ιαπωνία), από την οποία μπορεί να βγάζει ένα PlayStation 4 κάθε….30 δευτερόλεπτα! Για να επιτευχθεί αυτός ο απίστευτος χρόνος βοηθούν στην παραγωγή 32 ειδικά κατασκευασμένα ρομπότ της Mitsubishi, οι διαδικασίες είναι πλήρως αυτοματοποιημένες και ουσιαστικά υπάρχουν μόλις 4 άνθρωποι που επιβλέπουν τη γραμμή και τοποθετούν τις κονσόλες στα κουτιά τους.

Να σημειωθεί ότι η χρήση αυτών των ρομπότ ξεκίνησε το 2019 και βοήθησε τη Sony να εκτοξεύσει τους χρόνους παραγωγής των PS4, αλλά και να προετοιμάσει το έδαφος για τον ερχομό του PlayStation 5. Αξίζει να σημειωθεί πως η συγκεκριμένη μονάδα παραγωγής έχει χρησιμοποιηθεί για όλες τις γενιές PlayStation από το PS1 το 1994, ενώ σύντομα θα ασχολείται με την κατασκευή των PS4, PS4 Pro, PS5 και PS5 Digital Edition.

[via]

Photo Gallery

Loading