PlayStation Portal: Ανακοινώθηκε η τιμή κυκλοφορίας και η αυτονομία του

Η Sony ανακοίνωσε επίσημα την ημερομηνία κυκλοφορίας του PlayStation Portal, της φορητής συσκευής για streaming παιχνιδιών του PS5 που έχεις στην κατοχή σου, αρκεί να βρίσκεσαι στο ίδιο δίκτυο WiFi ή οπουδήποτε αλλού μέσω της εφαρμογής Remote Play.

Για όσους δεν θυμούνται, πρόκειται για μια φορητή συσκευή με οθόνη 8’’ «στριμωγμένη» ανάμεσα στα κουμπιά και τα sticks ενός τηλεχειριστηρίου DualSense που δίνει στον gamer τη δυνατότητα να streamάρει παιχνίδια του PS5 σε ανάλυση 1080p (έως 60fps). Διαθέτει, επίσης, και υποδοχή 3.5mm για ακουστικά. Να σημειωθεί ότι δεν υποστηρίζει παιχνίδια του PSVR2, ούτε streamάρισμα παιχνιδιών από την cloud gaming υπηρεσία του πακέτου PS Plus Premium. Επίσης, η Sony ισχυρίζεται πως θα προσφέρει αυτονομία 7-9 ώρες, δηλαδή όση προσφέρει ένα τηλεχειριστήριο DualSense, αλλά αυτό θα το δούμε στην πράξη κατά πόσο είναι εφικτό.

Το PlayStation Portal θα κυκλοφορήσει στις 15 Νοεμβρίου 2023 σε ΗΠΑ, Ηνωμένο Βασίλειο, Ιαπωνία, Καναδά, Γερμανία, Γαλλία, Αυστρία, Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Βέλγιο, Λουξεμβούργο και Ολλανδία, με την τιμή του να ορίζεται στα €219.99.

Loading