Pokémon Unite: Έρχεται σε Android και iOS στις 22 Σεπτεμβρίου 2021

Η The Pokémon Company αποκάλυψε την ημερομηνία κυκλοφορίας του πολυαναμενόμενου Pokémon Unite για συσκευές Android και iOS, ενώ παράλληλα ανοίξε τις προεγγραφές προσφέροντας ορισμένα δωράκια σε όσους εκδηλώσουν από τώρα το ενδιαφέρον τους.

Το Pokémon Unite ανακοινώθηκε πέρυσι και κυκλοφόρησε τον περασμένο μήνα για το Nintendo Switch ως ένα δωρεάν παιχνίδι στρατηγικής για μάχες 5v5, φυσικά με in-app συναλλαγές. Η έκδοση για mobile συσκευές θα υποστηρίζει κανονικά cross-play με την έκδοση για το Nintendo Switch, ενώ οι gamers θα μπορούν να συνεχίσουν την πρόοδο τους σε οποιαδήποτε πλατφόρμα χρησιμοποιώντας τον ίδιο λογαριασμό.

Το Pokémon Unite αφορά μάχες 5 εναντίον 5 σε turn based στυλ, με τους gamers να προσπαθούν να πιάσουν “άγρια” Pokémon ακολουθώντας τις προκαθορισμένες γραμμές, να αναβαθμίσουν τα στατιστικά και τις ικανότητες τους, αλλά και να αντιμετωπίσουν τους αντίπαλους παίκτες παρεμποδίζοντας τις δικές τους αντίστοιχες ενέργειες. Οι μάχες γίνονται στο μυθικό νησί Aeos και κατά τη διάρκεια τους οι παίκτες μπορεί να εντοπίσουν την πηγή ενέργειας για να εξελίξουν τα Pokémon τους.

Θα υπάρχουν διαφορετικά επίπεδα εξέλιξης, καθώς ξεκινάς από Beginner και φτάνεις έως Master, με την επιτυχία να έρχεται μαζεύοντας πόντους σε κάθε μάχη και ανεβαίνοντας στις σχετικές βαθμολογίες. Κάθε Pokémon ξεκινά στη μάχη από το Level 1 και προφανώς διαθέτει τα δικά του μοναδικά στατιστικά και προτερήματα (Attacker, Defender, Supporter, Speedster, All-Rounder).

Το Pokémon Unite θα είναι διαθέσιμο για συσκευές Android και iOS από τις 22 Σεπτεμβρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading