Το PornHub ζητά χρηματοδότηση για να γυρίσει την πρώτη ταινία πορνό στο Διάστημα [Video]

sexploration

Οι πλατφόρμες χρηματοδότησης (Kickstarter, Indiegogo) έχουν φιλοξενήσει με επιτυχία παντός είδους projects, με πιο συνηθισμένα τα gadgets, τα video games και λιγότερο άλλου είδους προϊόντα και ταινίες, αλλά η αλήθεια είναι ότι δεν περιμέναμε τέτοιου είδους κίνηση από τη δημοφιλέστερη ιστοσελίδα πορνογραφικού περιεχομένου.

Το PornHub προκαλεί για άλλη μια φορά (έχει αφήσει εποχή με τις ευφάνταστες διαφημιστικές καμπάνιες της) ζητώντας από το κοινό χρηματοδότηση ύψους $3.4 εκατ. για να γυρίσει την πρώτη ταινία πορνό στο Διάστημα. Ο τίτλος είναι Sexploration και θα πρωταγωνιστήσουν οι Eva Lovia και Johnny Sins.

eva_lovia

Στην αρχή νομίζαμε ότι πρόκειται για αστείο, αλλά το PornHub βλέπει το εγχείρημα ως ένα πολύ σημαντικό πείραμα για την Ανθρωπότητα, καθώς για πρώτη φορά θα μελετηθεί η σεξουαλική συμπεριφορά των ανθρώπων έξω από την ατμόσφαιρα της Γης.

Αν μαζευτεί το ποσό, οι δύο πρωταγωνιστές θα περάσουν κανονικά την εκπαίδευση του αστροναύτη και φιλοδοξούν να στείλουν την αποστολή μέσα στο 2016. Φυσικά, δεν λείπουν τα διάφορα δωράκια για τους δωρητές, με κορυφαίο την στολή που θα φορά ενός εκ των δύο πρωταγωνιστών.

 

Όσοι ενδιαφέρεστε να "σπρώξετε" την προσπάθεια ρίξτε μια ματιά εδώ.

Loading