Πώς να απαλλαγείτε από τις καρτέλες των Chat και Rooms στο Gmail σας

Η Google αποφάσισε να προσθέσει μία καρτέλα για την πλατφόρμα τηλεδιάσκεψης Meet στο Gmail τον περασμένο Αύγουστο. Παρότι η καρτέλα του Meet δεν δημιουργεί προβλήματα σε desktop, δεν συμβαίνει το ίδιο στα κινητά.

Η Google προσέθεσε επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στα εργαλεία Chat και Rooms απευθείας από την εφαρμογή του Gmail και πολλοί χρήστες διαπίστωσαν ότι οι εν λόγω καρτέλες καταλαμβάνουν πολύτιμο χώρο από τις οθόνες των κινητών τους.

Πώς να απαλλαγείτε από τις νέες καρτέλες στην εφαρμογή Gmail:

· Επιλέξτε το εικονίδιο με τις τρεις οριζόντιες παράλληλες γραμμές που βρίσκεται πάνω αριστερά και επιλέξτε τις Ρυθμίσεις.

· Επιλέξτε τον λογαριασμό Gmail που επιθυμείτε να κάνετε τις αλλαγές.

· Για κινητά iOS, απενεργοποιήστε την επιλογή Show the Chat and Rooms tab.

· Για κινητά Android, μετακινηθείτε προς τα κάτω στην κατηγορία Chat και καταργήστε την επιλογή Show the Chat and Rooms tabs.

Με αυτόν τον τρόπο θα ανακτήσετε περισσότερο χώρο στην εφαρμογή Gmail. Σε περίπτωση που θέλετε να εμφανίσετε όλες τις καρτέλες για Chat, Rooms και Meet, μεταβείτε ξανά στις Ρυθμίσεις της εφαρμογής και ενεργοποιήστε το Show the Chat and Rooms tabs και το Show the Meet tab for video calling.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading