Project Windless: Το πρώτο concept trailer για το RPG που ετοιμάζουν οι δημιουργοί του PUBG

Πέρασε κάτι παραπάνω από ένας χρόνος από τότε που η Krafton, η δημιουργός του PUBG, αποκάλυπτε τα σχέδια της για την ανάπτυξη ενός εντελώς διαφορετικού project θέλοντας να φέρει την επανάσταση και στον χώρο των fantasy RPGs. Ο λόγος για το Project Windless, η οποία προφανώς δεν θα είναι η τελική ονομασία, το οποίο θα αποτελέσει την gaming μεταφορά του βιβλίου The Bird That Drinks Tears του Κορεάτη Lee Yeong-do.

Από τότε δεν ακούσαμε τίποτα σχετικό με το project και η αλήθεια είναι ότι ξεχάσαμε την ύπαρξη του, ώσπου η εταιρεία δημοσίευσε ένα πρώτο concept trailer για να μας δείξει τι περίπου θέλει να φτιάξει μέσα στα επόμενα χρόνια. Εκτός από το παιχνίδι, η Krafton επιθυμεί να στήσει έναν ολόκληρο σύμπαν φαντασίας γύρω από την υπόθεση του βιβλίου και να επεκταθεί σε διαφορετικά format όπως live-action ταινίες ή/και τηλεοπτικές σειρές, anime και manga.

Πέραν του concept video που δημιουργήθηκε στην Unreal Engine 5 βασισμένο στα σχέδια του Iain McCaig (έχει εργαστεί στο παρελθόν σε πληθώρα projects από Star Wars μέχρι The Avengers), δεν έχουμε να προσθέσουμε κάτι περισσότερο σε όσα μάθαμε πέρυσι.

Το The Bird That Drinks Tears δεν μοιάζει με καμία άλλη ιστορία φαντασίας που έχω διαβάσει. Φέρνει στο προσκήνιο φρέσκες ιδέες και τρόπους εξερεύνησης της ανθρώπινης φύσης και αυτό το καθιστά τρομερά ελκυστικό.
Το πιο γοητευτικό κομμάτι της δουλειάς του Lee Yeong-do είναι η καινοτομία στην προσέγγιση του κόσμου της φαντασίας. Υπάρχουν φυλές όπου τα κοτόπουλα και τα φίδια έχουν ανθρώπινη μορφή, ενώ δεν λείπουν μυθικά τέρατα από την Κορεάτικη κουλτούρα. Κάθε στοιχείο στο βιβλίο του Yeong-do μπορεί να δημιουργήσει έναν μοναδικό κόσμο. Είναι εξαιρετικά δύσκολο να καταφέρεις να απεικονίσεις όλα αυτά, αλλά αξίζει η προσπάθεια προκειμένου να αφηγηθούμε τις ιστορίες που βρίθουν από καινοτομίες και παράδοξα.
Loading