Prynt: Μια θήκη που εκτυπώνει άμεσα φωτογραφίες από το smartphone και προσθέτει Augmented Reality [Video]

prynt

Συνήθως οι θήκες για τα smartphones αφορούν την προστασία ή των καλλωπισμό της συσκευής και πιο σπάνια προσφέρουν extra μπαταρία. Η θήκη, όμως, που ετοιμάζει η Prynt ξεφεύγει εντελώς από τα καθιερωμένα, αφού μετατρέπει το smartphone σε ένα είδος κάμερας Polaroid (διαθέτει 10-30 φύλλα φωτογραφικού χαρτιού) με τεχνολογία Augmented Reality που μετατρέπει τις λήψεις φωτογραφιών σε mini videos.

Αφού τοποθετήσουμε το smartphone στη θήκη, αν το κρατήσουμε σε οριζόντια θέση θα έχουμε μια λαβή και ένα κουμπί κλείστρου στο δεξί χέρι. Μόλις γίνει η λήψη της φωτογραφίας, θα μπορούμε να τη στείλουμε στην ομώνυμη εφαρμογή και να την εκτυπώσουμε άμεσα από τη θήκη. Σύμφωνα με την εταιρεία, η διαδικασία θα ολοκληρώνεται μέσα σε μόλις 30 δευτερόλεπτα.

Στη δεύτερη λειτουργία προστίθεται η τεχνολογία Augmented Reality. Αν πραγματοποιήσουμε τη λήψη μέσω της εφαρμογής Prynt, η κάμερα της συσκευής θα τραβά αυτόματα και ένα mini video. Στη συνέχεια, αν στρέψουμε τη θήκη επάνω στην εκτυπωμένη φωτογραφία θα έχουμε τη δυνατότητα να παρακολουθήσουμε αυτό το video.

Η εταιρεία θα ζητήσει χρηματοδότηση από το κοινό μέσα από την πλατφόρμα Kickstarter στις αρχές του 2015 και σκέφτεται ως τιμή πώλησης τα $99.

[via]

Loading