PS Plus: Ανακοινώθηκαν τα δωρεάν games της υπηρεσίας για τον Μάρτιο

Στο πλαίσιο της εκδήλωσης State of Play, η Sony ανακοίνωσε τα δωρεάν games που θα μπορούν να αποκτήσουν όλοι οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus για το μήνα Μάρτιο (συγκεκριμένα από 7 Μαρτίου 2023 έως 3 Απριλίου 2023).

Ξεχωρίζει το Battlefield 2042 που κυκλοφόρησε η EA το 2021, ένα κλασικό first person shooter που ξεκίνησε κομπιάζοντας την πορεία του, αλλά στην πορεία βελτιώθηκε σημαντικά με τα συνεχόμενα updates της εταιρείας. Διαθέσιμες και οι δύο εκδόσεις του παιχνιδιού για PS4 και PS5.

Εξίσου ενδιαφέρον είναι και το Code Vein, το action RPG της Bandai Namco με την εντυπωσιακή anime αισθητική και το souls-like στυλ παιχνιδιού, αλλά σαφέστατα όχι τόσο ανελέητο για τον gamer όσο τα Dark Souls. Στο Code Vein θα απολαύσετε καταπληκτικά τοπία, πολύ ενδιαφέρον και δυναμικό gameplay, καθώς και ένα πολύ μεγάλο campaign που μπορείτε να παίξετε solo ή με κάποιον φίλο σας.

Την τριάδα του Μαρτίου κλείνει το Minecraft Dungeons, το οποίο θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο φόρος τιμής του δημοφιλούς παιχνιδιού στο Diablo, που ωστόσο μπορείς να παίξεις με τα παιδιά σου. Πρόκειται για ένα ARPG στην αισθητική του Minecraft με co-op mode έως 4 παικτών σε τοπικό multiplayer, online multiplayer και αποστολές για να νικήσεις των Arch-Illager. Δεν υπάρχουν διαφορετικές κλάσεις, επομένως, όλα τα όπλα και ο εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να αναβαθμιστεί από τον κάθε παίκτη για να βελτιώσει τις ικανότητες του. Το gameplay συνδυάζει απλές επιθέσεις και στοιχεία adventure με επίλυση γρίφων για να ξεκλειδώσεις νέα δωμάτια και κρυμμένους θησαυρούς.

Loading