Minecraft Dungeons: Νέο action RPG στον κόσμο του Minecraft, έρχεται το 2020

Η μεγαλύτερη κίνηση που έκανε η Microsoft μετά την εξαγορά της Mojang (δημιουργός του Minecraft) ήταν η ανάπτυξη του Minecraft Earth, ένα παιχνίδι επαυξημένης πραγματικότητας που φέρνει τον κόσμο του Minecraft στον…πραγματικό κόσμο. Παρόλα αυτά, η εταιρεία έχει και άλλα projects στο μυαλό της, όπως το Minecraft Dungeons.

Οι πρώτες πληροφορίες για το τελευταίο αποκαλύφθηκαν στη MineCon 2018 και ακολούθησε ένα πολύ σύντομο teaser trailer στην E3 2019, αλλά τώρα μαθαίνουμε πολλά περισσότερα ενδιαφέροντα στοιχεία για το παιχνίδι από την εκδήλωση Χ019. Όπως υποδηλώνει το όνομα του, πρόκειται για ένα ARPG (τύπου Diablo) στην αισθητική του Minecraft με co-op mode έως 4 παικτών σε τοπικό multiplayer, online multiplayer και αποστολές για να νικήσεις των Arch-Illager.

Δεν υπάρχουν διαφορετικές κλάσεις, επομένως, όλα τα όπλα και ο εξοπλισμός μπορεί να χρησιμοποιηθεί και να αναβαθμιστεί από τον κάθε παίκτη για να βελτιώσει τις ικανότητες του. Το gameplay συνδυάζει απλές επιθέσεις και στοιχεία adventure με επίλυση γρίφων για να ξεκλειδώσεις νέα δωμάτια και κρυμμένους θησαυρούς.

Το Minecraft Dungeons θα είναι διαθέσιμο τον Απρίλιο του 2020 για Windows PC, Xbox One, PS4 και Nintendo Switch.

Loading