PS Plus: Αυτά είναι τα δωρεάν games του Απριλίου

Η Sony αποκάλυψε τα παιχνίδια που θα μπορούν να αποκτήσουν δωρεάν οι συνδρομητές της υπηρεσίας PS Plus τον Απρίλιο, με την εταιρεία να προσφέρει και πάλι τρεις τίτλους για τα PS4 και PS5.

Το Hood: Outlaws & Legends της Sumo Digital είναι ένα multiplayer game που κυκλοφόρησε πέρυσι το Μάιο. Περιλαμβάνει διάφορα game modes (PvE και PvPvE) και κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του μοναδικές και μυστικές ικανότητες. Οι gamers καλούνται να φτιάξουν τη δική τους ομάδα παρανόμων για να φέρουν εις πέρας διάφορες αποστολές και να υπερκεράσουν τις αντίπαλες συμμορίες.

Το Slay the Spire είχε ξεχωρίσει το 2019 ως ένα από τα πιο διασκεδαστικά και εθιστικά roguelite games με τις μάχες να γίνονται με τη βοήθεια καρτών που συλλέγεις όσο προοδεύεις στο παιχνίδι. 

Το SpongeBob SquarePants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated είναι η remastered έκδοση του ομώνυμου παιχνιδιού που σε βάζει στον ρόλο του SpongeBob, του Patrick και της Sandy στον αγώνα τους να σώσουν τον βυθό του μπικίνι από τα διαβολικά ρομπότ του Πλανγκτόν. Ο κάθε χαρακτήρας έχει τις δικές του μοναδικές ικανότητες, οπότε, θα πρέπει να χρησιμοποιείς τον κατάλληλο σε κάθε περίσταση.

Τα δωρεάν games του PS Plus θα είναι διαθέσιμα από τις 5 Απριλίου 2022.

[Sony]

Loading