PS Plus: Με Nioh 2 Remastered τα δωρεάν games για τον Νοέμβριο

Η Sony αποκάλυψε τα δωρεάν παιχνίδια για τους συνδρομητές του πακέτου Essential στην υπηρεσία PS Plus, τα οποία θα είναι διαθέσιμα από την 1η Νοεμβρίου 2022. Ξεχωρίζει σαφέστατα το Nioh 2 Remastered, ενώ την τριάδα συμπληρώνουν τα Lego Harry Potter Collection και Heavenly Bodies.

nioh-2-remastered.jpg

Το Nioh 2 Remastered αποτελεί το sequel του single player action RPG που σε βάζει στον ρόλο ενός custom χαρακτήρα που είναι μισός άνθρωπος και μισός πολεμιστής Yokai. Το παιχνίδι αποτελεί δουλειά της Team Ninja και έρχεται με ανανεωμένο σύστημα μάχης, πληθώρα νέων αντιπάλων και μεγάλων bosses στην πρώιμη περίοδο Sengoku στην Ιαπωνία. Να σημειωθεί ότι συμπεριλαμβάνεται και η original έκδοση του παιχνιδιού στο δώρο.

lego-harry-potter-collection.jpg

Το Lego Harry Potter Collection περιλαμβάνει τα Lego Harry Potter: Years 1-4 και Lego Harry Potter: Years 5-7 στις remastered εκδόσεις τους. Οι gamers ασχολούνται με τους γνωστούς χαρακτήρες του Harry Potter σε όλες τις περιοχές του Hogwarts για να λύσουν γρίφους και να συμμετέχουν σε μάχες, ενώ υπάρχει η επιλογή για τοπικό ή online multiplayer έως 2 παικτών.

heavenly-bodies.jpg

Τέλος, το Heavenly Bodies είναι ένα physics-based game που αφορά αστροναύτες και την απώλεια της βαρύτητας. Υπάρχουν διάφορα σενάρια από πραγματικές απειλές για τους ερευνητές και τους αστροναύτες, τις οποίες καλείσαι να αντιμετωπίσεις σε single-player ή co-op mode.

Loading