Μία είδηση που σίγουρα θα χαροποιήσει όλους τους κατόχους PlayStation 4, καθώς η Sony επιβεβαίωσε ότι με το λανσάρισμα του firmware update 4.50 θα έρθει η πολυπόθητη υποστήριξη εξωτερικών σκληρών δίσκων μέσω της υποδοχής USB 3.0!

Οι χρήστες θα μπορούν να συνδέσουν εξωτερικό σκληρό δίσκο με χωρητικότητα έως 8TB για να κατεβάζουν και να εγκαθιστούν παιχνίδια απευθείας στην κονσόλα τους. Το σχετικό υλικό θα είναι προσβάσιμο μέσα στο Content Launcher της αρχικής οθόνης.

Σε άλλες προσθήκες του firmware update 4.50 σημειώνεται η δυνατότητα αλλαγής του wallpaper με εικόνα που επιθυμεί ο χρήστης. Θα υποστηρίζονται και screenshots που έχει βγάλει μέσα από παιχνίδια) με δυνατότητα επεξεργασίας μέσα από το ShareFactory Photo Mode.

Το μενού γρήγορων ρυθμίσεων (Quick Menu) καταλαμβάνει λιγότερο χώρο στην οθόνη και προσφέρει άμεση πρόσβαση σε λειτουργίες της εφαρμογής Party χωρίς να χρειάζεται να ανοίξει η ίδια η εφαρμογή.

Η λίστα των ειδοποιήσεων απλοποιείται για ευκολότερη ανάγνωση και ο χρήστης αποκτά τη δυνατότητα να απενεργοποιεί και να επιλέγει ποιες ειδοποιήσεις θα εμφανίζονται με pop-up παράθυρο.

Τέλος, όσοι έχουν στην κατοχή τους το PlayStation VR θα μπορούν στο εξής να παρακολουθούν ταινίες 3D Blu-ray μέσα από το headset τους.

Το firmware update 4.50 θα είναι διαθέσιμο σε όλους μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

[Sony]

Advertisements