PUBG: New State, έρχεται ολοκαίνουργια έκδοση σε Android και iOS μέσα στο 2021!

Σπουδαία τα νέα για τους φίλους του PUBG, καθώς η δημιουργός Krafton ανακοίνωσε επίσημα τη νέα έκδοση του δημοφιλέστατου Battle Royale παιχνιδιού που θα είναι διαθέσιμη αργότερα μέσα στο 2021 για συσκευές Android και iOS.

Το PUBG: New State θα μας μεταφέρει στο μέλλον και συγκεκριμένα στο 2051, με νέο χάρτη, φουτουριστικά όπλα και οχήματα, νέες τεχνικές μάχες και νέο σύστημα παραμετροποίησης του εξοπλισμού εντός του παιχνιδιού με επιλογές όπως ενισχυμένη απόδοση και εναλλακτικά fire modes.

Σε αντίθεση με το σημερινό PUBG Mobile που αναπτύχθηκε από την κινέζικη Tencent, το νέο PUBG: New State αποτελεί δημιουργία της ομάδας PUBG Studio που υπόσχεται δραματική βελτίωση στα γραφικά και σταθερότερη απόδοση.

Οι προεγγραφές έχουν ανοίξει ήδη για την έκδοση του PUBG: New State για συσκευές Android.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading