PUBG: New State, κυκλοφορεί στις 11 Νοεμβρίου 2021 για Android και iOS

Πλησιάζει στο τέλος της η αναμονή για το PUBG: New State, μιας και η δημιουργός Krafton έχει μείνει ευχαριστημένη από τις δοκιμές του νέου mobile battle royale game που πραγματοποιούνται από τον περασμένο Μάιο και πλέον έχει την αυτοπεποίθηση να ανακοινώσει επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας.

Το PUBG: New State θα είναι διαθέσιμο από τις 11 Νοεμβρίου 2021 σε όλο τον κόσμο για συσκευές Android και iOS, εκτός αν προκύψουν μεγάλα προβλήματα στην τελευταία τεχνική δοκιμή που είναι προγραμματισμένη σε 28 χώρες από τις 29 έως τις 30 Οκτωβρίου 2021. Οι δημιουργοί έχουν ήδη πιάσει δουλειά για τα μελλοντικά updates του παιχνιδιού και υπόσχονται ότι έχουν ενσωματώσει τεχνολογία anti-cheat προκειμένου να προστατεύσουν τους “σοβαρούς” gamers από τους “πρήχτες”.

Το PUBG: New State θα φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά που δεν είναι καν διαθέσιμα στη βασική έκδοση του παιχνιδιού, όπως νέα οχήματα, φουτουριστικά όπλα, drones, νέους τεράστιους κόσμους, δυνατότητα για customisation των όπλων εντός του παιχνιδιού αλλά και επιλογές για να κατασκευάσεις τα δικά σου όπλα με τα ανάλογα kits.

Το βασικό story θα μας μεταφέρει στην πόλη Troi στο έτος 2051, ένα μέρος που κάποτε ήταν ειρηνικό, αλλά η φτώχεια και ο οικονομικός διαχωρισμός έχουν φέρει μια “μαύρη” εποχή.

PUBG: New State - [Google Play Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading