PUBG: New State, ξεκινά η pre-alpha δοκιμή στις ΗΠΑ και νέο trailer

Με γρήγορους ρυθμούς προχωρά η ανάπτυξη του PUBG: New State, καθώς λίγες ημέρες μετά το άνοιγμα των προεγγραφών για τις δοκιμές του νέου mobile game, η Krafton προχωρά στην ανακοίνωση της pre-alpha έκδοσης που θα είναι διαθέσιμη αρχικά μόνο για χρήστες Android στις ΗΠΑ. Πάντως, η ανακοίνωση συνοδεύτηκε και από ένα νέο trailer που αναφέρει ότι θα ξεκινήσουν προεγγραφές και για συσκευές iOS πολύ σύντομα.

Το PUBG: New State ανακοινώθηκε επίσημα τον περασμένο Φεβρουάριο ως ένα ολοκαίνουργιο free-to-play Battle Royale game που θα κυκλοφορήσει στην τελική του μορφή αργότερα μέσα στο 2021. Το ενδιαφέρον που έδειξαν οι gamers είναι τεράστιο, αφού μέσα σε μόλις λίγες ώρες πραγματοποιήθηκαν περισσότερες από 10 εκατ. προεγγραφές, με την Krafton να “κερνά” σε όλους ένα δωρεάν vehicle skin.

Το PUBG: New State θα φέρει αρκετά νέα χαρακτηριστικά που δεν είναι καν διαθέσιμα στη βασική έκδοση του παιχνιδού, όπως νέα οχήματα, φουτουριστικά όπλα, drones, νέους τεράστιους κόσμους, δυνατότητα για customisation των όπλων εντός του παιχνιδιού αλλά και επιλογές για να κατασκευάσεις τα δικά σου όπλα με τα ανάλογα kits.

Το βασικό story θα μας μεταφέρει στην πόλη Troi στο έτος 2051, ένα μέρος που κάποτε ήταν ειρηνικό, αλλά η φτώχεια και ο οικονομικός διαχωρισμός έχουν φέρει μια “μαύρη” εποχή.

PUBG: New State - [Google Play Link]

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading