Puzzle Quest 3: Έρχεται μέσα στο 2021 και θα είναι δωρεάν

Μετά από 11 χρόνια έφτασε ο καιρός για το Puzzle Quest 3, το οποίο ανακοινώθηκε σήμερα από την 505 Games που εξαγόρασε τη δημιουργό της σειράς Infinity Plus Two μόλις πριν από μερικές ημέρες.

Η υπόθεση του Puzzle Quest 3 εκτυλίσσεται 500 χρόνια μετά την ιστορία του original Puzzle Quest και οι δημιουργοί υπόσχονται εκπλήξεις στο καθιερωμένο gameplay με τις τριάδες. Για όσους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη σειρά, πρόκειται ουσιαστικά για RPG games όπου μιλάς με χαρακτήρες και αντιμετωπίζεις εχθρούς, απλά αντί για μάχες λύνεις τις διαφορές σου σε στυλ…Candy Crush Saga (ή Bejeweled αν θέλετε).

Το καλύτερο είναι ότι θα κυκλοφορήσει εντελώς δωρεάν μέσα στο 2021 για Windows PC, Android, iOS και υποθέτουμε και σε κονσόλες.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας

Loading