Razer Phone 2: Επίσημα με οθόνη 5.7'' QHD, Snapdragon 845, Chroma RGB και ασύρματη φόρτιση

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η Razer προχώρησε στην παρουσίαση του Razer Phone 2, το δεύτερης γενιάς gaming smartphone της με παρόμοια εμφάνιση και ορισμένες σημαντικές αναβαθμίσεις.

Το Razer Phone 2 έρχεται με γυαλί στο πίσω μέρος για να υποστηρίζει ασύρματη φόρτιση, αλλά και για να προσδώσει οπισθοφωτισμό Chroma RGB για το logo της που μπορεί να διαμορφώνει ο χρήστης όπως επιθυμεί για τις διάφορες ειδοποιήσεις που λαμβάνει η συσκευή του (π.χ. να επιλέξει το μπλε χρώμα για ειδοποιήσεις του Facebook, το κόκκινο για το Gmail κλπ.). Ακόμη, η κατασκευή είναι πιστοποιημένη στο πρωτόκολλο IP67 για προστασία από το νερό.

Η άλλη μεγάλη αλλαγή αφορά τις κάμερες. Στη νέα διάταξη της διπλής πίσω κάμερας βρίσκουμε αισθητήρα 12MP με ευρυγώνιο φακό διαφράγματος f/1.75 και οπτικό σύστημα σταθεροποίησης εικόνας (O.I.S.) + αισθητήρα 12MP με τηλεφακό διαφράγματος f/2.6. Η εταιρεία εστίασε στη βελτίωση της απόδοσης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, ενώ αναβάθμισε και το περιβάλλον χρήσης της κάμερας για ταχύτερες λήψεις. Στην πρόσοψη έχει τοποθετήσει αισθητήρα 8MP για τις selfies.

Σε ό,τι αφορά τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά, το Razer Phone 2 έρχεται με οθόνη 5.7'' QHD (2560 x 1440) με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, επεξεργαστή 64bit octa-core Qualcomm Snapdragon 845 με νέο σύστημα ψύξης, 8GB μνήμη RAM, 64GB/128GB αποθηκευτικό χώρο (επέκταση με microSD), αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στο power button στο πλάι, dual ηχεία στην πρόσοψη με ξεχωριστούς ενισχυτές, 24-bit DAC για βελτιωμένο ήχο μέσω της υποδοχής USB Type-C, λειτουργικό σύστημα Android 8.1 Oreo και μπαταρία 4000mAh με υποστήριξη της τεχνολογίας Quick Charge 4+.

Το Razer Phone 2 θα κυκλοφορήσει σε τιμές €849.99 (64GB) και €949.99 (128GB) μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

This slideshow requires JavaScript.

[Razer]

Loading