Η Razer ζητά από gamers να δοκιμάσουν το νέο Xbox 360 Arcade Stick

Αυτή τη στιγμή η Razer, γνωστή για τα πολύ καλά gaming περιφερειακά της, ετοιμάζει το νέο της Xbox 360 Arcade Stick (χωρίς να είναι αυτή η επίσημη ονομασία του) και προκειμένου να τελειοποιήσει το σχεδιασμό του, ζητά τη βοήθεια 500 gamers!

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να είναι επαγγελματίες gamers, πρωταθλητές, modders αλλά και απλοί fans των arcade παιχνιδιών, ενώ μπορούν να κάνουν αίτηση συμμετοχής στο πρόγραμμα πολύ απλά συμπληρώνοντας μια φόρμα εκδήλωσης ενδιαφέροντος.

Μάλιστα, αυτή είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τη Razer να ανοίγει τις πύλες του προγράμματος της σε απλούς gamers, δίνοντας τους την ευκαιρία να λάβουν και να δοκιμάσουν το πρωτότυπο της συσκευής.

Όπως εξηγεί η εταιρεία:

"Εδώ και χρόνια η Razer δέχεται τη βοήθεια επαγγελματιών-gamers στο σχεδιασμό gaming περιφερειακών υψηλών προδιαγραφών. Οι τεχνολογικές και σχεδιαστικές μας ομάδες ευθύνονται για τη δημιουργία των πρωτοτύπων και οι ομάδες των επαγγελματιών-gamers για τη δοκιμή τους. Χάρη στο μοντέλο αυτό, τα προϊόντα μας βοηθούν επαγγελματίες παίκτες από όλο τον κόσμο να κερδίζουν στα τουρνουά eSports. Τώρα, για πρώτη φορά αποφασίσαμε να συμπεριλάβουμε στο elite πρόγραμμα μας gamers όλων των επιπέδων!"

[πηγή razer]
Loading