Realme 8 / 8 Pro: Επίσημη παρουσίαση στις 24 Μαρτίου 2021

Η Realme ετοιμάζεται για την παρουσίαση των Realme 8 και Realme 8 Pro, η οποία θα πραγματοποιηθεί την επόμενη εβδομάδα και συγκεκριμένα στις 24 Μαρτίου 2021. Μία ημέρα νωρίτερα θα δούμε και το Realme C25, αλλά στην παρούσα φάση το μεγαλύτερο ενδιαφέρον συγκεντρώνεται στη σειρά Realme 8 διότι η προηγούμενη τα πήγε εξαιρετικά ως μία από τις κορυφαίες value-for-money προτάσεις της περασμένης χρονιάς.

Γνωρίζουμε ότι το βάρος θα πέσει στον τομέα της κάμερας, με το Realme 8 Pro να διαθέτει κύριο αισθητήρα 108MP Samsung ISOCELL HM2 με δυνατότητα λήψης 4K video στα 120fps και γενικά θα προσφέρει στον χρήστη 3x lossless zoom, Starry Mode για λήψεις του νυχτερινού ουρανού, καινοτομίες στη λήψη πορτραίτων (Neon, Dynamic, Bokeh, AI Color) κ.ά. Στη βασική έκδοση θα δούμε κύριο αισθητήρα 64MP.

Στα υπόλοιπα φημολογείται ότι θα βρούμε οθόνη 6.44’’ AMOLED FHD+, επεξεργαστή octa-core MediaTek Helio G95, 6GB/8GB μνήμη RAM, 128GB/256GB αποθηκευτικό χώρο, λειτουργικό σύστημα Android 11 με Realme UI 2.0 και μπαταρία 5000mAh με φορτιστή 65W.

realme-c25-1.jpg

Από την άλλη, το Realme C25 θα κινηθεί στην entry-level κατηγορία με οθόνη 6.5’’ HD+ LCD, επεξεργαστή MediaTek Helio G70, τριπλή κάμερα με κύριο αισθητήρα 48MP, εμπρόσθια κάμερα 8MP, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο πίσω μέρος, μπαταρία 6000mAh με φορτιστή 18W.

Θα έχουμε αναλυτικές πληροφορίες για όλα τα νέα smartphone της Realme μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Μέχρι τότε δείτε ένα πρώτο unboxing του Realme 8 Pro στο video που ακολουθεί.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

[1,2]

Loading