Redmi Note 9 Pro: Η πρώτη πραγματική φωτογραφία επιβεβαιώνει την κάμερα του

Μόλις χτες ανακοινώθηκε επίσημα η εκδήλωση για την παρουσίαση του Redmi Note 9 και σήμερα ήρθε στη δημοσιότητα η πρώτη φωτογραφία της έκδοσης Pro που επιβεβαιώνει το τετράγωνο camera module κεντρικά στο πίσω μέρος και ένα LED flash ακριβώς από κάτω του.

Η φωτογραφία συμφωνεί με το render που διέρρευσε πριν από μερικές ώρες ο γνωστός leakster Ben Geskin, αλλά αξίζει να σημειωθεί ότι αμφότερες οι πηγές κάνουν λόγο για “Redmi Note 9 Pro Concept”. Στην περίπτωση του render βλέπουμε ότι η οθόνη στην πρόσοψη έχει ελάχιστα bezels και διαθέτει οπή στην επάνω αριστερή γωνία για τη selfie κάμερα.

redmi-note-9-pro-real-photo.jpg

Οι πληροφορίες για τα τεχνικά χαρακτηριστικά του Redmi Note 9 / Note 9 Pro είναι μηδαμινές και ουσιαστικά κυκλοφορούν μόνο εικασίες. Λέγεται, λοιπόν, ότι θα διαθέτει οθόνη με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 90Hz ή 120Hz, επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 720G, κεραία 5G για υποστήριξη δικτύων NSA και SA, αλλά και φορτιστή 22.5W. Ο αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων πιθανότατα θα τοποθετεί στο πλάι και όχι κάτω από την οθόνη.

Το Redmi Note 9 παρουσιάζεται επίσημα στις 12 Μαρτίου 2020 στην Ινδία.

Loading