S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl, νέο gameplay trailer, έρχεται το 2023

Ο πόλεμος στην Ουκρανία έφερε σημαντικά προβλήματα και στην ανάπτυξη του S.T.A.L.K.E.R. 2, καθώς το studio GSC Game World βρίσκεται στην αμυνόμενη χώρα και όπως είναι λογικό προέχουν άλλα πράγματα στην καθημερινότητα των developers. Παρόλα αυτά, οι τελευταίοι εξακολουθούν να αφιερώνουν χρόνο στο sequel και μάλιστα δημοσίευσαν ένα νέο dev diary για να δούμε τις συνθήκες διαβίωσης τους, όπως και ένα νέο gameplay trailer για το παιχνίδι.

Στο νέο dev diary βλέπουμε διάφορα κτίρια σε απόσταση αναπνοής από τα γραφεία της GSC να έχουν διαλυθεί από τις αεροπορικές επιθέσεις των Ρώσων. Οι εργαζόμενοι περιγράφουν τις συνθήκες εργασίας σε διαδρόμους και τουαλέτες για μήνες, ενώ μοιράζουν τον χρόνο τους στην ανάπτυξη του παιχνιδιού, στην εθελοντική εργασία και φυσικά στις μετακινήσεις στα καταφύγια όταν κρίνεται αναγκαίο. Πολλοί, μάλιστα, δεν μπορούν καν να μοιραστούν υλικό δημοσίως για λόγους ασφαλείας.

Σε ό,τι αφορά το νέο trailer, αυτό εστιάζει στο ξεκίνημα του παιχνιδιού και στις χαοτικές καταστάσεις που επικρατούν στη μυστηριώδη Ζώνη, ενώ η Γη μαστιγώνεται από μια υπερφυσική καταιγίδα.

Το S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl αναμένεται μέσα στο 2023 για Windows PC και Xbox Series X/S.

Loading