Βρισκόμαστε προ των πυλών για το CES 2018 και οι ανακοινώσεις νέων προϊόντων έχουν ξεκινήσει ήδη από τις εταιρείες που θέλουν να προλάβουν τον παραδοσιακό χαμό που γίνεται στη μεγαλύτερη έκθεση τεχνολογικών προϊόντων στον κόσμο. Ήδη η Samsung προχώρησε στην ανακοίνωση της πολύ εντυπωσιακής κυρτής οθόνης CJ791 με panel 34'' τεχνολογίας QLED και ανάλυσης QHD (3440 x 1440, 21:9 αναλογία εικόνας, 4ms χρόνος απόκρισης), το οποίο είναι το πρώτο αυτού του τύπου στον κόσμο που προσφέρει υποδοχή Thundebolt 3.

Αυτό σημαίνει ότι ο χρήστης μπορεί να εκμεταλλευτεί το τετραπλάσιο bandwidth (έως 40Gbps) σε σύγκριση με τις παραδοσιακές υποδοχές USB, για να συνδέσει την οθόνη Samsung CJ791 απευθείας με Macs, laptops με υποδοχή USB Type-C κλπ. χωρίς να χρειάζεται άλλα καλώδια. Ταυτόχρονα, η υποδοχή Thunderbolt 3 παρέχει έως 85W για να φορτίζει ταυτόχρονα το συνδεδεμένο laptop.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή της Samsung CJ791 αναμένονται στο CES 2018 σε λίγες ημέρες.

[Samsung]

Advertisements