Η Samsung ελπίζει ότι θα ανακάμψει με το αναδιπλώμενο smartphone και το Galaxy S10

Η Samsung κατέγραψε για ακόμη ένα τρίμηνο πολύ εντυπωσιακά οικονομικά αποτελέσματα, αλλά βλέπει το τμήμα Mobile να δέχεται πολύ μεγάλες πιέσεις από τις ανερχόμενες κινέζικες εταιρείες και την Apple στην premium κατηγορία. Είναι γεγονός ότι υπάρχει ανησυχία στο τμήμα Samsung Mobile, αλλά ο επικεφαλής του, DJ Koh, πιστεύει ότι τα πράγματα θα διορθωθούν με την έλευση του Samsung Galaxy S10 και του περίφημου αναδιπλώμενου smartphone.

Σύμφωνα με την Korea Herald, ο DJ Koh, φέρεται ότι απολογήθηκε για τις επιδόσεις του τμήματος του με το παρακάτω μήνυμα που μοιράστηκε με υψηλόβαθμα στελέχη της Samsung:

"Λυπάμαι για την τωρινή δύσκολη κατάσταση στον τομέα των smartphones και θα κάνω ότι περνά από το χέρι μου για να ξεπεράσουμε αυτή την κρίση με το Galaxy 10 και τα αναδιπλώμενα smartphones"

Επιπλέον, η εφημερίδα αναφέρει ότι ο αντίπροεδρος της Samsung, Lee Jae-yong, άσκησε δριμύτατη κριτική στον Koh σχετικά με την ανταγωνιστικότητα των smartphones της εταιρείας, μετά από την περιήγηση του σε ευρωπαϊκό κατάστημα. Όχι και το καλύτερο κλίμα, αλλά αφού κατάφερε να ξεπεράσει το φιάσκο του Galaxy Note7, τότε δύσκολα θα "μασήσει" αυτή τη φορά.

[via]

Loading