Samsung Galaxy F: Εντυπωσιακά concept renders για το αναδιπλώμενο smartphone

Έχετε καταλάβει ότι το αναδιπλώμενο smartphone της Samsung έχει εξιτάρει τη φαντασία των δημιουργών concept σχεδίων για smartphones, οι οποίοι σπάζουν το κεφάλι τους για να καταλάβουν τι μπορεί να έκρυβε η ειδική θήκη που περιέκλεισε τη συσκευή στην παρουσίαση της εταιρείας κατά τη διάρκεια του SDC 2018.

Πριν από μερικές ημέρες είδαμε ένα πανέμορφο video από τον Concept Creator και τώρα παίρνει σειρά η ιστοσελίδα LetsGoDigital - γνωστή για τις έγκυρες πληροφορίες της σε ό,τι αφορά κυρίως πατέντες - που παρουσίασε τα δικά της πολύ εντυπωσιακά concept renders. Η ιστοσελίδα τονίζει ότι κάποια από τα στοιχεία στον σχεδιασμό είναι καθαρά μαντεψιές, αλλά και πάλι, έχει πάρει μια κατευθυντήρια γραμμή από τις πατέντες που έχει καταθέσει κατά καιρούς η Samsung για αναδιπλώμενα smartphones.

Υπενθυμίζουμε ότι το Samsung Galaxy F θα διαθέτει μία εξωτερική οθόνη αφής Cover Displayμεγέθους 4.58'' ανάλυσης 1960 x 840 (21:9 αναλογία, 420ppi), εσωτερική αναδιπλώμενη οθόνη αφής 7.3'' ανάλυσης 2152 x 1536 (4.2:3 αναλογία, 420ppi), με την πρώτη μαζική παραγωγή να μη ξεπερνά το 1 εκατ. τεμάχια. Η κυκλοφορία του φημολογείται ότι θα γίνει στα τέλη Μαρτίου σε τιμή €1500+.

[via]

Loading