Samsung: Έδειξε το One UI Book 4 για υπολογιστές Windows

Η Samsung αποκάλυψε σήμερα με την έναρξη του συνεδρίου Samsung Developers Conference 2021 τα σχέδια της για την επέκταση του δικού της περιβάλλοντος χρήσης One UI και στα Windows laptops, θέλοντας έτσι να προσφέρει μια ενιαία εμπειρία χρήσης εφάμιλλη με αυτήν των smartphones και των tablets της.

Η εταιρεία μίλησε για τη φιλοσοφία πίσω από τον σχεδιασμό του One UI 4.0, το οποίο θα δούμε σύντομα στα αναδιπλούμενα Galaxy Z Fold3 και Galaxy Z Flip3, και παράλληλα προχώρησε στην παρουσίαση του One UI Book 4 μέσα από μια σειρά videos. Το περιβάλλον χρήσης θα λειτουργεί σχεδόν όπως η έκδοση για smartphones και tablet, αλλά η εταιρεία δεν ανέφερε κατά πόσο θα επηρεαστεί στο σύνολο της η λειτουργία του Windows OS.

Δεν έχουμε ημερομηνία κυκλοφορίας για το One UI Book 4, ωστόσο, η Samsung επιβεβαίωσε πως θα γίνει διαθέσιμο για τα Galaxy Book Pro, Galaxy Book, Galaxy Book Odyssey, Galaxy Book Flex 2 και Galaxy Book Pro 360.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading