Samsung: Εντυπωσιακά concepts για αναδιπλούμενες και τυλισσόμενες οθόνες

Η Samsung έδωσε το παρών στην εικονική έκθεση Display Week 2021, όπου και παρουσίασε ορισμένα από τα concepts της για διπλά αναδιπλούμενες, τυλισσόμενες και συρόμενες εύκαμπτες οθόνες που ενδεχομένως να δούμε σε κάποιες από τις μελλοντικές συσκευές της.

samsung-concept-display-3.jpg

Ανάμεσα σε αυτά ξεχωρίζει το S-foldable, μια οθόνη που μπορεί να διπλωθεί σε δύο σημεία και να δώσει σε πλήρη έκταση μέγεθος 7.2’’, σαν ένα Galaxy Z Fold με μία έξτρα δίπλωση. Ένα άλλο concept αφορά μια τυλισσόμενη οθόνη παρόμοια με αυτήν που είδαμε στο ακυρωμένο LG Rollable πριν από μερικούς μήνες.

samsung-concept-display-2.jpg

Εξίσου μεγάλο ενδιαφέρον παρουσιάζουν οι ιδέες της Samsung για μεγαλύτερες οθόνες, όπως μια αναδιπλούμενη 17’’ OLED που μπορεί να χρησιμοποιηθεί διπλωμένη σαν tablet ή σαν monitor σε πλήρη έκταση. Τέλος, υπάρχει και μια συμβατική οθόνη για laptops (υπό την έννοια ότι δεν είναι εύκαμπτη) που ωστόσο κρύβει από κάτω της αισθητήρα κάμερας (under display camera).

samsung-concept-display-1.jpg

Όπως αντιλαμβάνεστε, πρόκειται απλά για concepts και όχι για τελικά προϊόντα, αλλά τουλάχιστον παίρνουμε μια εικόνα από τα μελλοντικά σχέδια της εταιρείας.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα!

Loading