Samsung: Επενδύει σε δυναμικό για την ανάπτυξη των δικτύων 6G

Η Samsung έχει ξεκινήσει δυναμικά εδώ και καιρό τις προσπάθειες της για τα επόμενης γενιάς δίκτυα 6G και προσφάτως ανακοίνωσε την ίδρυση ενός νέου κέντρου Έρευνας και Ανάπτυξης που θα επικεντρωθεί αποκλειστικά με τα δίκτυα 6G. H εταιρεία δεν δίστασε να σημειώσει ότι τα δίκτυα 6G θα μπορούσαν να είναι διαθέσιμα από το 2028.

Τώρα, η εταιρεία σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Κορέας εγκαινιάζουν ένα νέο τμήμα αφιερωμένο στα δίκτυα επόμενης γενιάς και από το 2023 υποψήφιοι φοιτητές θα έχουν την ευκαιρία να σπουδάσουν στο νεοσύστατο τμήμα τεχνολογίας και να λάβουν την απαραίτητη πρακτική άσκηση.

Η Samsung μάλιστα δήλωσε ότι θα αναλάβει τα έξοδα των φοιτητών που σχετίζονται με την εκπαίδευση τους και ότι η πλειοψηφία των αποφοίτων θα έχει εξασφαλισμένη απασχόληση στην εταιρεία, αφότου αποφοιτήσουν.

Ο CEO της Samsung Electronics, Kyehyun Kyung ανέφερε τα εξής:

Αποφασίσαμε να ιδρύσουμε με το πανεπιστήμιο της Κορέας το τμήμα επικοινωνιών επόμενης γενιάς για να καλλιεργήσουμε ταλέντα που ειδικεύονται στον τομέα των τηλεπικοινωνιών.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας. Αν προτιμάτε το Twitter, θα μας βρείτε στο προφίλ @techgeargr.

Loading