Samsung EVO Plus και PRO Plus, οι νέες κάρτες SD με προσιτές τιμές

Η Samsung ανακοίνωσε επίσημα δύο νέες σειρές καρτών μνήμης SD για επαγγελματίες και δημιουργούς περιεχομένου, τις EVO Plus και PRO Plus, με την τελευταία να υποστηρίζει εγγραφή 4K video και burst shots από τις κάμερες τους.

Η σειρά Samsung PRO Plus υπόσχεται ταχύτητες ανάγνωσης και εγγραφής έως 100MB/s και έως 90MB/s αντίστοιχα (60MB/s στην χωρητικότητα 32GB), ενώ η σειρά Samsung EVO Plus έως 100MB/s και για τις δύο λειτουργίες. Αμφότερες προσφέρονται σε εκδόσεις χωρητικότητας έως 256GB, ενώ η κατασκευή τους είναι πολύ ανθεκτική αφού αντέχουν στο νερό σε βάθος 1m για 72 ώρες, σε ακραίες θερμοκρασίες (-25°C έως 85°C) και πτώσεις από ύψος έως 5m.

Η διάθεση τους ξεκινά από τις ΗΠΑ στις 19 Οκτωβρίου 2020 σε τιμές από $9.99 έως $49.99 για τη σειρά PRO Plus και από $6.99 έως $29.99 για τη σειρά EVO Plus.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[Samsung]

Loading