Samsung Exynos 2100 SoC: Ξεχωριστή εκδήλωση στις 12 Ιανουαρίου 2021 για το SoC του Galaxy S21

Η Samsung έχει δεχτεί έντονη κριτική για το γεγονός ότι επιμένει στους δικούς της επεξεργαστές Exynos για τις ναυαρχίδες που κυκλοφορεί στην Ευρώπη, αλλά δεν φαίνεται διατεθειμένη να εγκαταλείψει την προσπάθεια και να “παραδοθεί” οριστικά στην Qualcomm.

Μάλιστα φέτος είναι η πρώτη φορά που πραγματοποιεί ξεχωριστή εκδήλωση για τα αποκαλυπτήρια του Exynos 2100 SoC, η οποία θα λάβει χώρα μόλις δύο ημέρες πριν την επίσημη παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S21. Είναι εμφανές ότι η εταιρεία νιώθει πολύ σίγουρη για την απόδοση του νέου SoC της και με αυτόν τον τρόπο θέλει να δείξει στο κοινό ότι κακώς έχει αρνητική εικόνα για τα chipsets της.

Το νέο Samsung Exynos 2100 SoC αναμένεται με octa-core CPU που περιλαμβάνει έναν πυρήνα υψηλής απόδοσης ARM X1 Prime χρονισμένο στα 2.91GHz, 3x πυρήνες Cortex-A78 στα 2.81GHz και 4x πυρήνες Cortex-A55 στα 2.21GHz, ενώ θα προσφέρει σημαντικές αναβαθμίσεις και νέες λειτουργίες που θα δούμε στις 12 Ιανουαρίου 2021.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading