Η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα παρουσιάσει το περίφημο αναδιπλώμενο smartphone της μέσα στο 2018

Το έχουμε ακούσει 1 εκατομμύριο φορές τα τελευταία χρόνια, αλλά πλέον έχουμε μπει στην τελική ευθεία σχετικά με την παρουσίαση του πρώτου αναδιπλώμενου smartphone (Galaxy X ή Galaxy F) από τη Samsung. Όπως επιβεβαίωσε σε δηλώσεις του ο CEO της Samsung Mobile, DJ Koh, έφτασε ο καιρός να δούμε ένα τέτοιο smartphone ως ένα πραγματικό προϊόν και όχι ως concept, καθότι φαίνεται ότι υπάρχει κοινό που θα υποστηρίξει τη δημιουργία αυτής της αγοράς (όπως έγινε πριν από μερικά χρόνια με το Galaxy Note).

Στους προηγούμενους μήνες κυκλοφόρησαν φήμες για παρουσίαση του αναδιπλώμενου smartphone στις αρχές του 2019, αλλά οι εξαγγελίες της Huawei και εσχάτως των Xiaomi και Oppo για τη δημιουργία παρόμοιων συσκευών, μάλλον θα επισπεύσουν τις διαδικασίες για τη Samsung έτσι ώστε να είναι αυτή η πρώτη που θα παρουσιάσει κάτι τέτοιο.

Παρά το γεγονός ότι δεν ανέφερε ακριβή ημερομηνία, ο DJ Koh τόνισε ότι θα το δούμε πριν το τέλος του έτους και τα πονταρίσματα πέφτουν κυρίως για το συνέδριο SDC 2018 (Samsung Developer Conference) που θα πραγματοποιηθεί στις 7-8 Νοεμβρίου στο San Francisco.

Ο DJ Koh δήλωσε στο CNBC ότι στόχος της Samsung με αυτή τη συσκευή είναι να προσφέρει μια διαφορετική εμπειρία χρήσης όταν είναι ξεδιπλωμένο, σε σύγκριση με αυτήν των tablets. Σημείωσε, επίσης, ότι οι χρήστες θα μπορούν να εκτελούν τις περισσότερες βασικές ενέργειες ενός smartphone ακόμη και όταν θα είναι διπλωμένο.

"Αλλά όταν θα είναι ξεδιπλωμένο, τι κέρδος θα είχαν σε σύγκριση με ένα tablet; Εάν η εμπειρία χρήσης όταν είναι ξεδιπλωμένο είναι η ίδια με αυτήν που προσφέρει ένα tablet, τότε για ποιο λόγο να το επιλέξουν οι καταναλωτές; Γι' αυτό, στόχος μας είναι όταν το πιάσει στα χέρια του ο χρήστης να εντυπωσιαστεί και να καταλάβει ότι για αυτόν τον λόγο το έφτιαξε η Samsung"

Μη περιμένετε καμία δήλωση σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά και την τιμή του, τουλάχιστον όχι για την ώρα.

[via]

Loading