Πληθαίνουν οι ειδήσεις για το αναδιπλώμενο smartphone της Samsung, με την κορεατική ιστοσελίδα Yonhap να αναφέρει αρκετά ενδιαφέροντα πραγματάκια για τη συσκευή, όπως είναι η ονομασία, η ημερομηνία παρουσίασης, η μαζική παραγωγή και η τιμή της.

Συγκεκριμένα, η Yonhap θεωρεί ότι η ονομασία θα είναι Samsung Galaxy F και ότι η μαζική παραγωγή του σε πρώτο στάδιο δεν θα ξεπεράσει το 1 εκατομμύριο τεμάχια, αριθμός που μπορεί να αυξηθεί σε περίπτωση που η ζήτηση είναι μεγάλη. Ακόμη, αναφέρεται ότι θα παρουσιαστεί στα τέλη Μαρτίου και πιθανότατα δεν θα διαθέτει ενσωματωμένο 5G modem για να μην αυξηθεί περισσότερο το κόστος του. Δεν αποκλείεται, πάντως, να κυκλοφορήσει έκδοση με 5G στο δεύτερο μισό του 2019. Σε ό,τι αφορά την τιμή του, το Samsung Galaxy F θα κοστίζει περίπου €1550, αλλά προσθέτει ότι η εταιρεία δεν έχει κατασταλάξει σε αυτό το κομμάτι.

Η αλήθεια είναι ότι μοιάζει αρκετά μεγάλη η παραγωγή 1 εκατομμυρίου συσκευών και σε τέτοια τιμή, παρά το γεγονός ότι η Samsung τη θεωρεί μικρή για την πρώτη φάση. Υπενθυμίζουμε ότι το 2015 είχε κυκλοφορήσει μόλις 630.000 τεμάχια του Samsung Galaxy Note Edge, το οποίο έφερε στο προσκήνιο της dual curved οθόνες.

[via]

Advertisements