Samsung Galaxy A 2021: Η καινοτομία και η τεχνολογία είναι προνόμιο όλων!

Ποιο θα ήταν το νόημα αν η τεχνολογία αποτελούσε προνόμιο μόνο των λίγων; Ο σκοπός της τεχνολογίας δεν είναι να διαχωρίσει τους καταναλωτές σε έχοντες και μη, αλλά να δώσει σε όλους πρόσβαση σε λύσεις που θα βελτιώσουν την καθημερινότητα και τις ζωές τους σε ένα γενικότερο και ευρύτερο πλαίσιο.

Μέσα σε όλα αυτά τα χρόνια της στον χώρο των smartphones, η Samsung έχει αποδείξει πάμπολλες φορές ότι καθιστά τις τεχνολογικές τις λύσεις διαθέσιμες σε όλους τους καταναλωτές. Η σειρά που εκφράζει απόλυτα τη φιλοσοφία της εταιρείας δεν είναι άλλη από τη Galaxy A, στην οποία προστέθηκαν πρόσφατα τα νέα μοντέλα Samsung Galaxy A52, Galaxy A52 5G και Galaxy A72.

Το motto της εταιρείας για τη σειρά Samsung Galaxy A είναι το “Awesome is for Everyone” και το κάνει πράξη με τα νέα μοντέλα που προσφέρουν στον χρήστη εκπληκτική κάμερα, εκπληκτική οθόνη και εκπληκτική αυτονομία. Χάριν στο προσιτό κόστος τους, είναι εφικτό να τα αποκτήσουν και χρήστες μικρότερων ηλικιακών ομάδων έτσι ώστε να εκφράσουν τη δημιουργικότητα τους χωρίς περιορισμούς, να μοιραστούν τις φρέσκιες ιδέες τους και να κάνουν τη διαφορά σε μια δύσκολη εποχή όπου η πανδημία και οι οικονομικές συνθήκες καθιστούν την ανάγκη για επικοινωνία πιο επιτακτική από ποτέ.

samsung-galaxy-a-series-2021-3.jpg

Αwesome Κάμερα

Με τα smartphones να αποτελούν εδώ και χρόνια την κάμερα που έχει ο κάθε χρήστης στο χέρι του διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή, αντιλαμβάνεται κανείς πολύ εύκολα πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν στην καθημερινότητα των χρηστών. Είτε πρόκειται για δημιουργούς περιεχομένου, είτε για απλούς χρήστες που θέλουν να απαθανατίζουν τις στιγμές τους, η κάμερα του smartphone θα πρέπει να καλύπτει πλήρως τις ανάγκες και να προσφέρει τα κατάλληλα εργαλεία που θα καθιστούν εύκολη την πρόσβαση σε όλες τις λειτουργίες της και την πλήρη εκμετάλλευση των δυνατοτήτων της.

Στα Samsung Galaxy A52, A52 5G και A72 έχει τοποθετηθεί σύστημα τετραπλής κάμερας με κύριο αισθητήρα 64MP που προσφέρει τη δυνατότητα για λήψεις πολύ υψηλής ανάλυσης σε οποιαδήποτε συνθήκη φωτισμού, ακόμα και τη νύχτα με τη βοήθεια του Night Mode. Με τη βοήθεια της λειτουργίας OIS (οπτική σταθεροποίηση εικόνας) ο χρήστης απολαμβάνει εξαιρετικά σταθερή εικόνα σε φωτογραφίες και videos, ενώ η Τεχνητή Νοημοσύνη στη λειτουργία Scene Optimizer αναγνωρίζει αυτόματα και ταχύτατα το περιβάλλον της λήψης για να βελτιστοποιήσει τις ρυθμίσεις της κάμερας προκειμένου να απολαύσεις το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα. Όσοι επιθυμούν να τραβούν videos υψηλής ανάλυσης και ταυτόχρονα να κρατούν καρέ από τη σκηνή που βιντεοσκοπούν, η λειτουργία 4K Video Snap τους προσφέρει αυτήν την ευελιξία. Φυσικά, δεν λείπουν οι διασκεδαστικές πινελιές που μπορείς να προσθέσεις στις λήψεις με τα εργαλεία AR Emoji και My Filter, αλλά και με το Fun Mode που περιλαμβάνει τα φίλτρα της δημοφιλούς εφαρμογής Snapchat!

samsung-galaxy-a-series-2021.jpg


Awesome Οθόνη

Η Samsung δεν θα μπορούσε να μην προσφέρει μια μοναδική εμπειρία θέασης στα νέα Galaxy A52, Galaxy A52 5G και Galaxy A72. Όλα έρχονται με Super AMOLED panel ανάλυσης FHD+ ιδιαίτερα υψηλής φωτεινότητας που καθιστά την εικόνα ευκρινή ακόμα και στο έντονο φως της ημέρας, με ζωντανά χρώματα, βαθύ πραγματικό μαύρο και εξαιρετική λεπτομέρεια.

Οι οθόνες των τριών μοντέλων έχουν λάβει πιστοποίηση Eye Care και με τη βοήθεια της λειτουργίας Eye Comfort Shield και τις κατάλληλες ρυθμίσεις προσαρμόζουν αυτόματα τη θερμοκρασία των χρωμάτων για να μειωθεί η κόπωση στα μάτια των χρηστών, ανάλογα με τις συνήθειες τους. Κερασάκι στην τούρτα, όμως, είναι ο υψηλός ρυθμός ανανέωσης εικόνας (90Hz στα Galaxy A52 και Galaxy A72, 120Hz στο Galaxy A52 5G) για μια awesome ομαλή εμπειρία χρήσης και θέασης που δεν χορταίνεις.

samsung-galaxy-a-series-2021-1.jpg

Awesome Απόδοση

Εξοπλισμένα με ταχύτατους οκταπύρηνους επεξεργαστές Qualcomm, μεγάλη μνήμη RAM και αρκετό αποθηκευτικό χώρο, τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A εξασφαλίζουν στον χρήστη μια απρόσκοπτη εμπειρία για την εξυπηρέτηση των καθημερινών αναγκών του χωρίς προβληματισμούς.

Επιπλέον, οι συσκευές είναι εξοπλισμένες με ηχεία stereo που υποστηρίζουν την τεχνολογία Dolby Atmos για πλούσιο ήχο γεμάτο βάθος και λεπτομέρεια, ενσωματώνουν την πλατφόρμα ασφαλείας Samsung Knox για διαρκή προστασία των προσωπικών δεδομένων τους, διαθέτουν οπτικό αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων για βιομετρικό ξεκλείδωμα και μπαταρίες μεγάλης χωρητικότητας που προσφέρουν στον μέσο χρήστη σχεδόν δύο ημέρες χρήσης με μία φόρτιση*!

Ειδικά για το Galaxy A52 5G πρέπει να σημειωθεί ότι περιλαμβάνει και 5G modem για πρόσβαση στις πολύ υψηλές ταχύτητες των νέων δικτύων που λανσάρονται σταδιακά σε όλο τον κόσμο.

Από πλευράς λογισμικού, τα Galaxy A52, Galaxy A52 5G και Galaxy A72 χρησιμοποιούν το One UI 3.1 που βασίζεται στο λειτουργικό σύστημα Android 11. Αυτή η επανασχεδιασμένη έκδοση προσφέρει ένα καθαρό και ταχύτατο περιβάλλον χρήσης που μειώνει τους περισπασμούς και επισημαίνει τις σημαντικές πληροφορίες, ενώ η Samsung εγγυάται τρεις γενιές της σειράς Samsung Galaxy A αναβαθμίσεων του λογισμικού και τακτικές ενημερώσεις ασφαλείας για τέσσερα χρόνια από την ημερομηνία λανσαρίσματος**.

Τέλος, τα νέα μοντέλα της σειράς Galaxy A προσφέρουν απρόσκοπτη συνδεσιμότητα και επικοινωνία με τις υπόλοιπες συσκευές του οικοσυστήματος Samsung Galaxy και με τη βοήθεια της λειτουργίας SmartThings είναι εφικτή η ταχύτατη και εύκολη σύνδεση με άλλες συμβατές έξυπνες συσκευές (IoT, tablets, υπολογιστές, τηλεοράσεις κλπ.).

*Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4.370 mAh για Galaxy A52, A52 5G και 4.860 mAh για A72, αντίστοιχα. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τις λειτουργίες και τις εφαρμογές που χρησιμοποιούνται, τη συχνότητα των κλήσεων και των μηνυμάτων, τον αριθμό φορτίσεων και πολλούς άλλους παράγοντες.

**Για περισσότερες πληροφορίες δείτε στη σελίδα https://security.samsungmobile.com/workScope.smsb

Sponsored by Samsung

Loading