Samsung Galaxy A42 5G: Διαθέσιμο σε Ελλάδα και Κύπρο

Η Samsung ανακοινώνει τη διαθεσιμότητα του νέου Galaxy A42 5G smartphone στην ελληνική και κυπριακή αγορά, εμπλουτίζοντας περαιτέρω τη σειρά Galaxy A και παρέχοντας τη δυνατότητα 5G συνδεσιμότητας σε όλο το χαρτοφυλάκιο συσκευών της. Διαθέτει όλες τις απαραίτητες καινοτομίες που περιμένουν οι καταναλωτές από τη σειρά Galaxy A, μεταξύ των οποίων τετραπλή κάμερα, Infinity-U οθόνη και μπαταρία μεγάλης διάρκειας.

5G ψυχαγωγία

Το Galaxy A42 5G διασφαλίζει εξαιρετικά γρήγορο streaming και downloading, αξιοποιώντας τις δυνατότητες του 5G. Είτε πρόκειται για gaming εν κινήσει ή για live streaming σε 4K ανάλυση, η υπερ-ταχεία συνδεσιμότητα θα εξασφαλίσει λιγότερη καθυστέρηση και μέγιστη απόδοση κάθε φορά.

Η καθηλωτική HD Super AMOLED Infinity-U οθόνη 6,6 ιντσών δίνει ζωή στις αγαπημένες ταινίες, σε κινηματογραφική ευκρίνεια, και η μπαταρία 5.000 mAh ταχείας φόρτισης εγγυάται περισσότερο χρόνο παρακολούθησης περιεχομένου, παιχνιδιού και πλοήγησης.

Στο πίσω μέρος της συσκευής υπάρχει ένα μοτίβο πολλών στρώσεων που δημιουργεί ένα μοντέρνο, premium φινίρισμα. Ο εργονομικός σχεδιασμός και οι στρογγυλεμένες άκρες χαρίζουν ευκολία στη λαβή και τη χρήση, για άνετη λειτουργία με το ένα χέρι. Διατίθεται σε τρία εντυπωσιακά χρώματα: Prism Dot Black, Prism Dot White και Prism Dot Grey.

Αποτύπωση και διαμοιρασμός, στη στιγμή

Το Galaxy A42 5G διαθέτει μια πανίσχυρη τετραπλή κάμερα πολλαπλών λειτουργιών που καθιστά τη λήψη και καταγραφή των αξιομνημόνευτων στιγμών πιο εύκολη από ποτέ. Η κύρια κάμερα 48MP, μαζί με την υπερευρυγώνια (Ultra Wide) κάμερα 8MP μπορεί να συλλάβει εκπληκτικές φωτογραφίες τοπίων, ενώ η 5MP Macro κάμερα και η 5MP κάμερα βάθους (Depth) δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στις λεπτομέρειες του κάδρου, δημιουργώντας ένα θολό εφέ στο παρασκήνιο. Η κάμερα 20MP στη μπροστινή όψη είναι ιδανική για απίθανες selfie και βιντεοκλήσεις υψηλής ευκρίνειας.

Καθώς συνδυάζει 128GB εσωτερικής αποθήκευσης και 4GB RAM, και δυνατότητα υποστήριξης Micro SD μέχρι κι 1TB, οι χρήστες θα μπορούν να φωτογραφίζουν και να βιντεοσκοπούν όσο θέλουν, χωρίς να χρειαστεί να ανησυχήσουν ποτέ για εξάντληση του αποθηκευτικού χώρου.

Διαθεσιμότητα

Το Galaxy A42 5G θα διατίθεται στην ελληνική και κυπριακή αγορά από τις 13 Νοεμβρίου 2020.

Τεχνικές προδιαγραφές

A42-5G

Οθόνη

6.6” HD+ sAMOLED

Infinity-U

Κάμερες

Πίσω όψη

48MP AF (F1.8) + 8MP FF (F2.2) +

5MP FF (F2.4) + 5MP FF (F2.4)

Μπροστά

20MP FF Selfie κάμερα (F2.2)

Επεξεργαστής

SM 7225 (Global)

Dual 2.2GHz + Hexa 1.8GHz

Μνήμη

RAM

4GB

Αποθήκευση

128GB

microSD

Επεκτάσιμη μέχρι και 1TB

Μπαταρία

Χωρητικότητα

5.000mAh (τυπική τιμή)1

Φόρτιση

15W Ταχεία Φόρτιση

Διαστάσεις

164,3 x 75,8 x 8.6χιλ / 193γρ

Άλλο

Δαχτυλικό αποτύπωμα στην οθόνη, C-Type

Ταχεία φόρτιση

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

Loading