Samsung Galaxy Buds+: Πλήρης αποκάλυψη για χαρακτηριστικά και τιμή [Update]

Update: Επίσημη επιβεβαίωση όλων των πληροφοριών και για τα Galaxy Buds+ πριν από λίγο στο Unpacked Event της Samsung.

Προγραμματισμένο για σήμερα το βράδυ είναι το πρώτο Unpacked Event της χρονιάς, όπου η Samsung θα προχωρήσει στα αποκαλυπτήρια των Samsung Galaxy S20 και Samsung Galaxy Z Flip, αλλά και των νέων Samsung Galaxy Buds+. Για τα smartphones γνωρίζουμε τα πάντα εδώ και αρκετές ημέρες, αλλά μέχρι σήμερα είχαμε λίγα στοιχεία για Galaxy Buds+. Γράψτε λάθος. Πλέον έχουν βγει στη φόρα τα πάντα για αυτά…

Η Amazon Italy ανήρτησε την επίσημη ιστοσελίδα του προϊόντος και από εκεί μαθαίνουμε τόσο τα χαρακτηριστικά τους, όσο και την τιμή για τη γειτονική χώρα (η σελίδα έχει κατέβει στην παρούσα φάση).

galaxy-buds1.jpg

Τα νέα Samsung Galaxy Buds+ διαθέτουν dual drivers (tweeter και woofer) για βελτιωμένη απόδοση στην αναπαραγωγή μουσικής, τρία μικρόφωνα σε κάθε ακουστικό (1 εσωτερικά, 2 εξωτερικά) για ακόμη πιο καθαρές συνομιλίες, αυτονομία 11 ωρών με μία φόρτιση και τη θήκη να προσφέρει στον χρήστη μία επιπλέον πλήρη φόρτιση τους. Σημειώστε, όμως, ότι δεν έρχονται με ενεργή ακύρωση θορύβου (ANC).

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά και λειτουργίες βρίσκουμε κεραία Bluetooth 5.0, υποδοχή USB Type-C στη θήκη, υποστήριξη ασύρματης φόρτισης (πρωτόκολλο Qi), υποστήριξη του iOS μέσω ξεχωριστής εφαρμογής, δυνατότητα επαναπρογραμματισμού των taps για τη διαχείριση τους, Game mode και δυνατότητα ταυτόχρονης σύνδεσης σε πολλές συσκευές.

Η τιμή τους στην Amazon USA είναι $149.99 και στην Amazon Italy κοστίζουν €169.99, επομένως, γνωρίζουμε πάνω κάτω που θα κινηθούν και στη χώρα μας.

[via]

Photo Gallery

Loading