Samsung Galaxy Buds Pro: Τα νέα ασύρματα ακουστικά θα παρουσιαστούν μαζί με τα Galaxy S21

Από νωρίς το πρωί ανακοινώθηκε ότι το πρώτο Unpacked Event της Samsung για το 2021 θα πραγματοποιηθεί στις 14 Ιανουαρίου 2021 και πέραν της παρουσίασης της νέας σειράς Samsung Galaxy S21, η εταιρεία θα αποκαλύψει επίσημα και ορισμένα περιφερειακά, όπως τα Galaxy Buds Pro. Η πληροφορία έρχεται απευθείας από τη Samsung Canada, η οποία ανήρτησε κατά λάθος στην επίσημη ιστοσελίδα της τα νέα ασύρματα ακουστικά.

Από προηγούμενες διαρροές διά χειρός Evan Blass, έχει γίνει γνωστό ότι τα Samsung Galaxy Buds Pro θα έχουν διαφορετικό σχεδιασμό συγκριτικά με τα περυσινά Galaxy Buds Live και θα επιστρέψουν στο in-ear στυλ των Galaxy Buds και Buds Plus. Ακόμη, θα δούμε βελτιωμένη λειτουργία ενεργής ακύρωσης θορύβου (ANC) σε δύο βαθμίδες, 4 επίπεδα για το Ambient mode που θα επιτρέπουν διαφορετική “ποσότητα” εξωτερικού θορύβου να φτάνει στα αυτιά του χρήστη, αυτόματο σύστημα μείωσης της έντασης όταν αντιληφθούν πως έχεις ξεκινήσει κουβέντα με κάποιον και 3D Spatial Audio για να νιώθεις την κατεύθυνση του ήχου όταν π.χ. παρακολουθείς μια ταινία.

Τα Samsung Galaxy Buds Pro θα προσφέρουν αυτονομία 8 ώρες για αναπαραγωγή μουσικής ή 4.5 ώρες για ομιλία, ενώ η θήκη φόρτισης θα προσφέρει έξτρα 20 και 10.5 ώρες αντίστοιχα. Η τιμή του αναμένεται κοντά στα €200 και θα είναι διαθέσιμα σε τρεις αποχρώσεις (Black, Violet, Silver).

Update: Διέρρευσε ήδη hands-on video!

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading