Samsung Galaxy F: Το αναδιπλώμενο smartphone θα διαθέτει τριπλή κάμερα

Τον τελευταίο καιρό είχε μείνει λίγο πίσω στον κύκλο των πληροφοριών, μιας και το ενδιαφέρον μεταφέρθηκε έντονα προς τη σειρά Samsung Galaxy S10, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι έπαψε η αναζήτηση νέων στοιχείων για το περίφημο αναδιπλώμενο smartphone Samsung Galaxy F (ή όπως θα λέγεται).

Όπως αποκαλύπτει η κορεάτικη ιστοσελίδα ETNews, η οποία επικαλείται πηγή στον τομέα της βιομηχανίας της Νότιας Κορέας, η Samsung θα καταφέρει να τοποθετήσει τριπλή κάμερα στο επερχόμενο αναδιπλώμενο smartphone και δεν αποκλείεται να είναι η ίδια με αυτήν που θα δούμε στο Samsung Galaxy S10+, δηλαδή διπλό αισθητήρα συν έναν τρίτο με υπερευρυγώνιο φακό.

Υπενθυμίζουμε ότι το Samsung Galaxy F θα διαθέτει μία εξωτερική οθόνη αφής Cover Displayμεγέθους 4.58'' ανάλυσης 1960 x 840 (21:9 αναλογία, 420ppi), εσωτερική αναδιπλώμενη οθόνη αφής 7.3'' ανάλυσης 2152 x 1536 (4.2:3 αναλογία, 420ppi), με την πρώτη μαζική παραγωγή να μη ξεπερνά το 1 εκατ. τεμάχια. Η κυκλοφορία του φημολογείται ότι θα γίνει στα τέλη Μαρτίου σε τιμή €1500+.

[via]

Loading