Samsung Galaxy Fold: Επίσημο video για να το μεταχειρίζεσαι με προσοχή

Μετά κόπων και βασάνων έγινε τελικά το λανσάρισμα του Samsung Galaxy Fold στην αγορά στη Νότια Κορέα και ορισμένες Ευρωπαϊκές χώρες (σ.σ. στα €2100 η τιμή του στη Γερμανία) και αρκετοί ίσως θυμάστε ότι η Samsung προσφέρει σε όσους επενδύσουν στην αναδιπλούμενη συσκευή την υπηρεσία Galaxy Fold Premier Service για 24/7 υποστήριξη και επίλυση των όποιων ζητημάτων προκύψουν.

Η εταιρεία δεν μένει μόνο σε αυτό. Σήμερα δημοσίευσε ένα νέο video για τη συσκευή, με το οποίο θέλει να υπενθυμίσει στο κοινό ότι το Samsung Galaxy Fold είναι ένα premium smartphone που ο κάτοχος του θα πρέπει να το προσέχει ιδιαίτερα για να μην πάθει οποιαδήποτε ζημιά. Είναι αλήθεια πως είχαμε πολύ καιρό να δούμε κάτι τέτοιο από κάποιον κατασκευαστή, αλλά επί τη ευκαιρία μπορούμε να ξαναδούμε ορισμένα από τα χαρακτηριστικά της εντυπωσιακής κατασκευής του.

Όπως θα δείτε στο video, το Samsung Galaxy Fold δεν είναι πιστοποιημένο σε κάποιο πρωτόκολλο IP άρα οι κάτοχοι του θα πρέπει να αποφύγουν οποιαδήποτε επαφή με νερό ή σκόνη. Ακόμη, τονίζεται πως δεν χρειάζεται να τοποθετηθεί άλλου είδους προστατευτική μεμβράνη στην εύκαμπτη οθόνη του, ενώ οι χρήστες καλό θα είναι να μην ασκούν μεγάλη πίεση όταν την αγγίζουν.


Loading