Samsung Galaxy Note 10.1: Με quad-core επεξεργαστή, 2GB RAM και λειτουργίες τηλεφώνου! [Video]

Πέρασαν σχεδόν 5 μήνες από την παρουσίαση του Samsung Galaxy Note 10.1 στην MWC 2012 και μετά από μερικές αλλαγές και βελτιώσεις στα χαρακτηριστικά της συσκευής, μάλλον πλησιάζουμε στη στιγμή που θα δούμε την τελική έκδοση του να φτάνει στα καταστήματα.

Samsung Galaxy Note 10.1 Unboxing

Οι νέες πληροφορίες για τη συσκευή μας έρχονται από την Κορεάτικη ιστοσελίδα The Brave Post, συντάκτης της οποίας έκανε το πρώτο unboxing του Samsung Galaxy Note 10.1 και αποκαλύπτει τα νέα τεχνικά χαρακτηριστικά, ενώ έχει ανεβάσει και μερικές φωτογραφίες.

Samsung Galaxy Note 10.1 Unboxing Specs

Σε σύγκριση με αυτά που γνωρίζαμε, η νέα έκδοση του Galaxy Note 10.1 διαθέτει quad-core επεξεργαστή 1.4GHz (αντί dual-core), μνήμη RAM 2GB (αντί για 1GB), κάμερα 5MP (αντί για 3MP), κεραία HSPA+, υποδοχή για τη γραφίδα S Pen, ενώ διαθέτει και λειτουργίες τηλεφώνου, καθώς χρησιμεύει ως ηχείο και ο χρήστης μπορεί να δέχεται και να στέλνει γραπτά μηνύματα.

Samsung Galaxy Note 10.1 Phone Capabilities

Προς το παρόν δεν έχει γίνει γνωστή ημερομηνία κυκλοφορίας ή τιμή, αλλά είναι πολύ πιθανό ότι θα έχουμε απαντήσεις στο Unpacked Event της Samsung στις 15 Αυγούστου. Μέχρι τότε, δείτε την παρακάτω διαφήμιση που διέρρευσε από τη Samsung!

[via TheVerge]

Loading