Samsung Galaxy Note 20 και Galaxy Fold 2 έρχονται στο δεύτερο μισό του 2020


Αν ζούσαμε μια συνηθισμένη χρονιά δεν θα υπήρχε κανένας λόγος να αναφερθούμε στα αυτονόητα. Ωστόσο, το 2020 είναι…το κάτι άλλο και γι’ αυτό αποκτά σημασία η επιβεβαίωση της Samsung ότι θα προχωρήσει κανονικά το χρονοδιάγραμμα της για το λανσάρισμα νέων συσκευών στο δεύτερο μισό της χρονιάς.

Στο πλαίσιο της ανακοίνωσης των οικονομικών αποτελεσμάτων για το πρώτο τρίμηνο του 2021, η Samsung επιβεβαίωσε ότι θα δούμε τα Galaxy Note 20 και Galaxy Fold 2 μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ δεν παρέλειψε να τα χαρακτηρίσει ως προϊόντα που θα κάνουν τη διαφορά στην premium κατηγορία.

Ειδικά για το Samsung Galaxy Note 20 υπήρχε η πρόθεση να χρησιμοποιηθεί ο επεξεργαστής Snapdragon 865+, αλλά η πανδημία του κορωνοϊού οδήγησε τη Qualcomm στην απόφαση να μην προχωρήσει στην κατασκευή του. Αντ’ αυτού, η Samsung θα κατασκευάσει το δικό της Exynos 992 SoC, μια ελαφρώς αναβαθμισμένη έκδοση του Exynos 990 SoC της σειράς Galaxy S20 προς απογοήτευση όσων δεν θέλουν να βλέπουν τα δικά της chipsets.

Εξάλλου, η Samsung σχεδιάζει να κατασκευάσει πληθώρα πιο οικονομικών συσκευών που θα προσφέρουν υποστήριξη για δίκτυα 5G, με σκοπό να χτυπήσει τον ανταγωνισμό στις κατηγορίες που συγκεντρώνουν τις μαζικές πωλήσεις.

*Η κεντρική εικόνα και το video προέρχονται από το LetsGoDigital.

[via]

Loading