Samsung Galaxy Note 20 Ultra: Δείτε το σε πραγματικές φωτογραφίες!

Μετά την πληθώρα από renders που βγήκαν στη δημοσιότητα τις προηγούμενες εβδομάδες, έφτασε η ώρα να δούμε το Samsung Galaxy Note 20 όπως πραγματικά είναι μέσα από hands-on φωτογραφίες. Η νέα μεγάλη διαρροή έρχεται από τον leakster Jimmy Is Promo και επιβεβαιώνεται η εγκυρότητά της από τον εξίσου έγκυρο leakster Max Weinbach.

Οι φωτογραφίες μας δείχνουν το Samsung Galaxy Note 20 Ultra στη μαύρη glossy έκδοση του και μπορούμε να διακρίνουμε ξεκάθαρα το camera module στο πίσω μέρος, τη γραφίδα S Pen, την οθόνη Infinity-O (οπή κεντρικά επάνω) με ελαφρώς κυρτές γωνίες και τη συνολικά λεπτή κατασκευή.

samsung-galaxy-note-20-leak-3.jpg


Από προηγούμενες διαρροές ακούγεται πως το Galaxy Note 20 Ultra θα διαθέτει οθόνη 6.9’’ Super AMOLED με panel LTPO ανάλυσης QHD+ και ρυθμό ανανέωσης εικόνας 120Hz, νέα γραφίδα S Pen με νέες λειτουργίες, καθώς και επεξεργαστή octa-core Qualcomm Snapdragon 865+. Στα φημολογούμενα χαρακτηριστικά καταγράφουμε και 12GB/16GB μνήμη RAM LPDDR5, 128GB/512GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 4500-5000mAh.

Η παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy Note 20 θα πραγματοποιηθεί στο Unpacked Event στις αρχές του επόμενου μήνα (πιθανότατα στις 5 Αυγούστου) μαζί με τα Galaxy Z Flip 5G, Galaxy Watch 3 και ίσως το Galaxy Fold 2.

Photo Gallery

Loading