Samsung Galaxy Fold 2: Θα περιλαμβάνει φορτιστή 25W στο κουτί

Η Samsung ετοιμάζεται για Unpacked Event στις αρχές Αυγούστου, όπου και θα παρουσιάσει επίσημα τη σειρά Galaxy Note 20, αλλά και το Galaxy Z Flip 5G. Παρόλα αυτά, έχουν αρχίσει να πληθαίνουν οι πληροφορίες και για το Galaxy Fold 2, το δεύτερης γενιάς αναδιπλούμενο smartphone με αυτόν τον σχεδιασμό που θυμίζει άνοιγμα βιβλίου.

Πριν από λίγες ώρες, μια συσκευή με κωδική ονομασία SM-F9160 έλαβε πιστοποίηση από την κινεζική ρυθμιστική αρχή 3C και από εκεί μαθαίνουμε πως θα διαθέτει φορτιστή 25W στο πακέτο, όπως και κεραία 5G που ήδη το γνωρίζουμε λόγω της τοποθέτησης του επεξεργαστή Snapdragon 865. Συγκριτικά να αναφέρουμε ότι το πρώτο Galaxy Fold διαθέτει φορτιστή 15W.

Από προηγούμενες διαρροές έχει ακουστεί πως η κύρια εσωτερική εύκαμπτη οθόνη OLED θα έχει μέγεθος 7.59’’ σε πλήρη έκταση και θα περιλαμβάνει LPTO υπόστρωμα, το Ultra Thin Glass που είδαμε στο Galaxy Z Flip και φυσικά πλαστική επικάλυψη για προστασία. Η ανάλυση της θα είναι 2213 x 1689, άρα ελαφρώς πιο υψηλή με 372ppi, ο ρυθμός ανανέωσης εικόνας 120Hz και θα διαθέτει οπή για τη selfie κάμερα αντί για notch. Επίσης, θα υποστηρίζει γραφίδα S Pen.

Η μεγαλύτερη αλλαγή, ωστόσο, αφορά την εξωτερική οθόνη. Η Samsung λέγεται ότι αποφάσισε να εγκαταλείψει την ιδέα της μικρής οθόνης 4.6’’ που είδαμε στο πρώτης γενιάς Galaxy Fold και αντ’ αυτής να τοποθετήσει μία 6.23’’ LTPS LCD ανάλυσης 2267 x 819 με ρυθμό ανανέωσης εικόνας 60Hz, επίσης με οπή για τη φιλοξενία αισθητήρα κάμερας. Σε αυτήν την περίπτωση, πάντως, θα είναι πολύ μεγάλη έκπληξη η επιλογή LCD panel από τη Samsung.

Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν το Samsung Galaxy Fold 2 θα συμπεριληφθεί στο Unpacked Event του Αυγούστου, αλλά ακούγεται πως θα κυκλοφορήσει το Σεπτέμβριο σε περιορισμένο αριθμό.

[via]

Loading