Samsung Galaxy Note, το πρώτο smartphone με HD Super AMOLED οθόνη! [Videos]

Η Samsung δε σταματά να μας εκπλήσσει με τις συνεχείς αποκαλύψεις της στην IFA 2011 και αδιαμφισβήτητα μια από τις πιο εντυπωσιακές είναι αυτή του Samsung Galaxy Note.

Σύμφωνα με την εταιρεία, πρόκειται για μια μοναδική συσκευή ικανή να εξυπηρετήσει όλες τις ανάγκες των χρηστών, γεφυρώνοντας το χάσμα μεταξύ smartphones και tablets. Το μέγεθος του Samsung Galaxy Note δε, είναι τόσο μικρό ώστε να χωράει σε όλες τις τσέπες και ταυτόχρονα τόσο μεγάλο ώστε να ικανοποιεί και τους πιο απαιτητικούς χρήστες.

Το Samsung Galaxy Note διαθέτει 5.3" Super AMOLED οθόνη (αποτελώντας, μάλιστα, το πρώτο smartphone της αγοράς!) ανάλυσης 1280x800, διπύρηνο επεξεργαστή στα 1.4GHz, 1GB RAM και λειτουργικό σύστημα Android 2.3 Gingerbread. Επιπλέον, το κινητό έρχεται με διπλή φωτογραφική μηχανή (πίσω 8Mpixels και LED flash και εμπρός 2Mpixels για δυνατότητα video chat).

Τέλος, διαθέτει μικροσκοπική γραφίδα με την ονομασία S-Pen πάνω στην οποία βρίσκεται τοποθετημένο ένα κουμπί που ενεργοποιεί τις λειτουργίες του.

Μεγάλο smartphone ή μικρό tablet; Όπως και να το δει κανείς, το σίγουρο είναι ότι το Samsung Galaxy Note είναι άκρως εντυπωσιακό...


Introducing Samsung Galaxy Note by TechGear


Samsung to Unveil Samsung Galaxy Note by TechGear

[πηγή sammyhub]
Loading