Samsung Galaxy Note20: Επίσημη παρουσίαση της νέας σειράς

Η Samsung παρουσίασε πριν από λίγο τη νέα σειρά Samsung Galaxy Note20, την οποία χαρακτηρίζει ως την πιο ισχυρή σειρά Note μέχρι στιγμής, μία «υπερδύναμη» παραγωγικότητας, που λειτουργεί σαν υπολογιστής, ενώ παράλληλα προσφέρει εμπειρία gaming επαγγελματικού επιπέδου. Η σειρά διατίθεται σε δύο εκδόσεις: το Galaxy Note20 Ultra, σχεδιασμένο ειδικά για τους φίλους της σειράς Note που απαιτούν τα μέγιστα όσον αφορά την ισχύ και την παραγωγικότητα, και το Galaxy Note20, για χρήστες Note που θέλουν να αξιοποιήσουν στο έπακρο τη συσκευή στην επαγγελματική και προσωπική ζωή τους. Και οι δύο συσκευές έχουν δημιουργηθεί με σκοπό την αποδοτικότητα, ώστε οι χρήστες να εξοικονομούν χρόνο στη ζωή τους για να μπορούν να κάνουν αυτά που αγαπούν.

Ακόμη περισσότερες δυνατότητες παραγωγικότητας στην εργασία

Πλέον, οι καταναλωτές απαιτούν ευέλικτες συσκευές που ανταποκρίνονται στις προσωπικές και επαγγελματικές ανάγκες της καθημερινότητάς τους. Η σειρά Galaxy Note20 προάγει την παραγωγικότητα σε επόμενο επίπεδο, καθώς επιτρέπει την ολοκλήρωση περισσότερων εργασιών, οποιαδήποτε στιγμή, από οπουδήποτε. Τώρα, στη σειρά Galaxy Note20, το νέο S Pen και το Samsung Notes έχουν εξελιχθεί για να παρέχουν μια ακόμα πιο ισχυρή εμπειρία ενώ επεκτείνονται στα Tab S7 και Tab S7+, για μεγαλύτερη ευελιξία και άνεση. Ακόμα, η ενδυνάμωση της μακροχρόνιας συνεργασίας με τη Microsoft, εγγυάται την απρόσκοπτη συνεργασία του Galaxy Note20 με ένα Windows PC.

  • Προηγμένο S Pen: Το βελτιωμένο S Pen της σειράς Galaxy Note20 προσφέρει την απόλυτη εμπειρία γραφής στους πιστούς φίλους της σειράς, καθώς και σε χρήστες που το multitasking είναι μέρος της καθημερινότητάς τους, βοηθώντας τους να καταγράφουν τις ιδέες τους, ανά πάσα στιγμή. Η σειρά Galaxy Note20 έχει μεγαλύτερη ακρίβεια από ποτέ, εξασφαλίζοντας απαράμιλλη απόδοση και απόκριση. Οι πέντε νέες λειτουργίες «Anywhere Actions» του S Pen διευκολύνουν την πλοήγηση, ανεξαρτήτως της εφαρμογής που χρησιμοποιείται. Για παράδειγμα, η επιστροφή στην αρχική οθόνη επιτυγχάνεται με μια απλή χειρονομία στον αέρα και προς τα πάνω με το S Pen, κρατώντας πατημένο το κουμπί στο μέσο του Pen.
  • Βελτιστοποιημένo Samsung Notes για μεγαλύτερη ευελιξία και χρηστικότητα: Ο σύγχρονος καταναλωτής έχει ανάγκη από εργαλεία που θα τον βοηθούν να εργάζεται οπουδήποτε, οποτεδήποτε, από οποιαδήποτε συσκευή. Τo Samsung Notes διαθέτει τη δυνατότητα αυτόματης αποθήκευσης και συγχρονισμού, βοηθώντας τους χρήστες να καταγράφουν, να επεξεργάζονται και να διαμοιράζονται τις ιδέες τους μέσω smartphone, tablet ή PC. Το Samsung Notes πλέον διορθώνει αυτόματα τη χειρόγραφη σημείωση σε οριζόντια θέση ώστε να γίνεται πιο ευανάγνωστη. Η εργασία εν κινήσει διευκολύνεται με την επεξεργασία, το σχολιασμό και τις επισημάνσεις σε PDF αρχεία μέσω του Samsung Notes, με τη χρήση της νέας επιλογής εγγραφής ήχου κατά τη διάρκεια σημειώσεων και τη σύνδεση του ηχητικού αποσπάσματος με συγκεκριμένες λέξεις, με ένα μόνο άγγιγμα. Επιπλέον, η νέα διαισθητική διαχείριση φακέλων βοηθά στην οργάνωση και διευκολύνει την εύρεση κατά την αναζήτηση.
  • Εξυπνότερη εργασία σε διαφορετικές συσκευές: Με την αναβαθμισμένη λειτουργία «Σύνδεση σε Windows», διευκολύνεται η πρόσβαση στις εφαρμογές του smartphone απευθείας από ένα Windows 10 PC. Έτσι, απλά και εύκολα, οι χρήστες μπορούν να στέλνουν μηνύματα, να διαχειρίζονται ειδοποιήσεις, να συγχρονίζουν τις φωτογραφίες τους και να δέχονται κλήσεις σε ένα Windows 10 PC. Πλέον, οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν συντομεύσεις στο Taskbar ή στο Μενού Έναρξης, γλυτώνοντας χρόνο και κόπο από την αναζήτηση αγαπημένων εφαρμογών κοινωνικής δικτύωσης και Γκαλερί στο κινητό τους. Αργότερα μέσα στο έτος, θα δίνεται η δυνατότητα διαχείρισης πολλαπλών εφαρμογών από PC. Επίσης, όλα τα οικοσυστήματα παραγωγικότητας είναι συγχρονισμένα σε όλες τις συσκευές, κάθε φορά που το Samsung Notes συγχρονίζεται με το Microsoft OneNote και το Outlook, και τα Reminders συγχρονίζονται με τα Microsoft Outlook, To Do και Teams , θέτοντας τα πάντα στη διάθεση των χρηστών, ανεξαρτήτως τοποθεσίας.

Ενισχυμένες δυνατότητες ψυχαγωγίας

Η Samsung αξιοποιεί τη συνεργασία της με τη Microsoft και για την ψυχαγωγική πλευρά της σειράς Galaxy Note20, οδηγώντας το παιχνίδι από κινητό σε νέα επίπεδα. Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν την πιο ισχυρή εμπειρία mobile gaming που έχει σχεδιάσει ποτέ η Samsung για smartphone, με δυνατότητα για παιχνίδι επαγγελματικού επιπέδου, από οπουδήποτε. Η σειρά Galaxy Note20 ενσωματώνει επαγγελματικά εργαλεία για την αποτύπωση εκπληκτικών φωτογραφιών και τη δημιουργία κινηματογραφικών βίντεο, ενώ προσφέρει προηγμένη εμπειρία multitasking.

  • Δημοφιλή παιχνίδια Xbox στη σειρά Galaxy Note20: Ξεκινώντας από τις 15 Σεπτεμβρίου, οι χρήστες μπορούν να παίξουν περισσότερα από 100 Xbox παιχνίδια από τη τηλέφωνο ή το tablet τους, απευθείας από το cloud (beta) με το Xbox Game Pass Ultimate, μεταξύ των οποίων τα Minecraft Dungeons και Gears 5. Η εμπειρία gaming στη σειρά Galaxy Note20 αναβαθμίζεται περαιτέρω μέσω της τεχνολογίας ΑΙ game booster και της βελτιστοποίηση απόκρισης ήχου μέσω Bluetooth, καθώς και της απόκρισης αγγίγματος στα 240Hz στο Galaxy Note20 Ultra. Επιπλέον, με μια μεγάλη καθηλωτική οθόνη και χάρη στον ταχύτερο επεξεργαστή μέχρι στιγμής σε Galaxy, η σειρά Galaxy Note20 είναι ένας ολοκληρωμένος εξοπλισμός για gaming επαγγελματικού επιπέδου, που χωράει σε μια τσέπη.
  • Βιντεοσκόπηση κινηματογραφικού επιπέδου: Με αναλογία εικόνας 21:9 και εγγραφή στα 24fps, η 8Κ κάμερα της σειράς Galaxy Note20 προσφέρει πρόσβαση σε εξαιρετικά υψηλή ανάλυση και εμπειρία βίντεο επαγγελματικής ποιότητας. Η πανίσχυρη λειτουργία Pro Video ενσωματώνει επαγγελματικές λειτουργίες εστίασης, ήχου, έκθεσης, ταχύτητας zoom, και λήψη 120fps σε ανάλυση FHD, για βίντεο κινηματογραφικού επιπέδου. Επίσης, δίνεται η δυνατότητα ελέγχου και προσαρμογής της κατεύθυνσης των μικροφώνων του Galaxy Note20 για τις περιπτώσεις που χρειάζεται πιο ευκρινής ήχος. Σε συνδυασμό με τα Galaxy Buds Live, οι χρήστες μπορούν να ηχογραφήσουν κρυστάλλινο ήχο, ανεξαρτήτως από τον περιβάλλοντα θόρυβο.
  • Αποτελεσματικό Multitasking με το προηγμένο Samsung DeX: Για πρώτη φορά στο Samsung DeX, δίνεται η δυνατότητα ασύρματης σύνδεσης των συσκευών της σειράς Galaxy Note20 σε Smart TV, όταν υπάρχει ανάγκη για προβολή σε μεγαλύτερη οθόνη. Οι χρήστες μπορούν να διαχειριστούν δύο οθόνες παράλληλα, για να μπορούν να στέλνουν μηνύματα στους φίλους τους στο Galaxy Note20, ενώ παρακολουθούν ένα βίντεο σε μια Smart TV.

Κληρονομιά Galaxy, ισχύς και απόδοση

Το Galaxy Note έχει παγιώσει τη θέση του ως ένα απόλυτα ισχυρό smartphone με υπέρτατες επιδόσεις. Συνεχίζοντας την κληρονομιά, η σειρά Galaxy Note20 είναι η πιο ισχυρή σειρά Note μέχρι στιγμής, προσφέροντας στους καταναλωτές όλα εκείνα που γνωρίζουν, αγαπούν και αναμένουν από ένα Galaxy.

Η σειρά Galaxy Note20 ενσωματώνει τον ταχύτερο επεξεργαστή από όλες τις Galaxy συσκευές. Με τεχνολογία αιχμής, προσφέρει την καλύτερη εμπειρία κινητής στην κατηγορία, κρατώντας αναλλοίωτο το εικονικό design. Τόσο το Galaxy Note20 όσο και το Note20 Ultra κυκλοφορούν για πρώτη φορά σε Mystic χρώματα- ξεχωριστές, νέες αποχρώσεις σε απαλούς, ουδέτερους τόνους, και ειδική υφή για λιγότερα σημάδια από τα δακτυλικά αποτυπώματα και μουτζούρες.

Για πρώτη φορά στη σειρά Note, το Galaxy Note20 Ultra διαθέτει τη φωτεινή Dynamic AMOLED 2X οθόνη και ρυθμό ανανέωσης 120Hz, παρέχοντας ομαλή εικόνα στην καλύτερη μέχρι στιγμής οθόνη της Samsung, η οποία προσαρμόζεται αυτόματα στο περιεχόμενο που προβάλλεται, για να παρατείνει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Διαθέτει ευφυή μπαταρία μεγάλης διάρκειας και δυνατότητα υπερ-ταχείας φόρτισης που εξασφαλίζει φόρτιση περισσότερο από 50% σε 30 μόνο λεπτά.

Ο ηγετικός ρόλος της Samsung στο 5G παρέχει ισχύ επομένου επιπέδου στους χρήστες, για να τους βοηθήσει να κάνουν όσα αγαπούν χάρη στο 5G. Οι χρήστες μπορούν να επωφεληθούν από την εξαιρετική ταχύτητα και την ισχύ του Galaxy 5G, σε δίκτυα Sub-6 και mmWave. Η σειρά Galaxy Note20 παρέχει, επίσης, σταθερά δίκτυα Wi-Fi 6 με βελτιστοποιημένη απόκριση για διάφορες υπηρεσίες streaming. Ακόμα, το υλικό και το λογισμικό της σειράς Galaxy Note20 προστατεύονται εξ ολοκλήρου από το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας για κινητές συσκευές της Samsung.

Για πρώτη φορά σε συσκευή Galaxy με UWB, το Nearby Share θα αγγίξει νέα επίπεδα γρήγορου και εύκολου διαμοιρασμού στο Galaxy Note20 Ultra. Κατευθύνοντας απλώς το Galaxy Note20 Ultra προς άλλη συσκευή Galaxy με δυνατότητα UWB, το Nearby Share θα δημιουργήσει αυτόματα λίστα και θα προσθέσει τη συσκευή στην αρχή της λίστας διαμοιρασμού. Επερχόμενες λειτουργίες UWB θα επιτρέπουν στους χρήστες να βρίσκουν πράγματα με μεγαλύτερη ακρίβεια χάρη σε τεχνολογία AR και να ξεκλειδώνουν το σπίτι τους με ψηφιακό κλειδί.

Νέες εμπειρίες με το συνδεδεμένο Οικοσύστημα Galaxy

Οι συσκευές και υπηρεσίες της Samsung έχουν σχεδιαστεί για να συνεργάζονται αβίαστα μεταξύ τους, αναβαθμίζοντας κάθε εμπειρία που είναι σημαντική για τον χρήστη. Το Galaxy Note20 μπορεί να συνδυαστεί με τη νέα οικογένεια συσκευών Samsung Galaxy: τα Galaxy Tab S7 και Tab S7+, το Galaxy Watch3, και τα Galaxy Buds Live. Με αυτές τις πρωτοποριακές προσθήκες στην εμπειρία Note, οι χρήστες μπορούν να εργάζονται πιο έξυπνα, να παίζουν περισσότερο, να έχουν περισσότερη ευεξία και να επικοινωνούν καλύτερα.

Τιμές και Διαθεσιμότητα

Η σειρά Galaxy Note20 και θα είναι διαθέσιμη στην ελληνική και κυπριακή αγορά από τις 21 Αυγούστου 2020, στις εξής αποχρώσεις:

  • Galaxy Note20: Mystic Bronze, Mystic Green, Mystic Gray
  • Galaxy Note20 Ultra: Mystic Bronze, Mystic Black, Mystic White

Οι τιμές στην Ελλάδα είναι €999 για το Samsung Galaxy Note20, €1349 για το Samsung Galaxy Note20 Ultra (256GB) και €1499 για το Samsung Galaxy Note20 Ultra (512GB).


 

Galaxy Note20 Ultra

Galaxy Note20

Οθόνη

6,9" κυρτή Quad HD+ Dynamic AMOLED 2X

Infinity-O οθόνη (3088x1440),496ppi, πιστοποίηση HDR10+

120Hz ρυθμός ανανέωσης

6,7” flat FHD+ Super AMOLED Plus

Infinity-O οθόνη (2400x1080), 393ppi, πιστοποίηση HDR10+

*Infinity-O οθόνη: πλήρης οθόνη σχεδόν χωρίς πλαίσια.

*Σε διαγώνιο, το μέγεθος της οθόνης του Galaxy Note20 είναι 6,7" ως πλήρες ορθογώνιο και 6,6" λαμβάνοντας υπόψη τις στρογγυλεμένες γωνίες, και το μέγεθος της οθόνης του Galaxy Note20 Ultra είναι 6,9" ως πλήρες ορθογώνιο και 6,8" λαμβάνοντας υπόψη τις στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή με δυνατότητα προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

*Η οθόνη 120Hz διατίθεται μόνο στο Galaxy Note20 Ultra.

Διαστάσεις

& Βάρος

164,8 x 77,2 x 8,1χιλ., 208γρ

194γρ(mmWave)

[S Pen] 5,8 × 4,35 × 105,08χιλ. 3.04γρ

S Pen

Με δυνατότητα Bluetooth, Μπαταρία τιτανικού λιθίου: μέχρι και 24 ώρες διάρκεια μπαταρίας σε κατάσταση αναμονής.

Επίπεδα πίεσης: 4096, διάμετρος μύτη S Pen: 0,7χιλ. IP68

* Η λειτουργική απόσταση του S Pen εκτείνεται περίπου 10 μέτρα από τη συσκευή σε ανοιχτό χώρο. Το εύρος ελέγχου μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον και άλλους παράγοντες.

* Η χρήση του S Pen ως γραφίδας δεν απαιτεί ισχύ μπαταρίας. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με τα μοτίβα χρήσης και άλλους παράγοντες.

* Η βαθμονόμηση IP68 βασίζεται σε συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε 1,5 μέτρα γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματα / στεγνώστε εάν είναι βρεγμένο.

Κάμερα

Μπροστά

10MP Selfie Κάμερα

. Dual Pixel AF

. Μέγεθος Pixel: 1,22μm

. FOV: 80˚

. F.No (διάφραγμα): F2.2

10MP Selfie Κάμερα

. Dual Pixel AF

. Μέγεθος Pixel: 1,22μm

. FOV: 80˚

. F.No ( διάφραγμα ): F2.2

Πίσω

*12MP Ultra Wide Κάμερα

. Μέγεθος Pixel: 1,4μm

. FOV: 120˚

. F.No ( διάφραγμα ): F2.2

*108MP ευρυγώνια κάμερα

. PDAF, OIS

. Μέγεθος Pixel : 0,8μm

. FOV: 79˚

. F.No ( διάφραγμα ): F1.8

. 1/1,33" μέγεθος αισθητήρα εικόνας

*12MP κάμερα τηλεφακού

. Μέγεθος Pixel : 1,0μm

. FOV: 20˚

. F.No ( διάφραγμα ): F3.0

Laser AF αισθητήρας

Space Zoom

. 5x Optical Zoom

. Μέχρι και 50x Super Resolution Zoom

OIS (Optical Image Stabilization)

Tracking AF

*12MP Ultra Wide Κάμερα

. Μέγεθος Pixel: 1,4μm

. FOV: 120˚

. F.No ( διάφραγμα ): F2.2

*12MP ευρυγώνια κάμερα

. Super Speed Dual Pixel AF, OIS

. Μέγεθος Pixel : 1,8μm

. FOV: 79˚

. F.No ( διάφραγμα ): F1.8

. 1/1,76" μέγεθος αισθητήρα εικόνας

*64MP κάμερα τηλεφακού

. Μέγεθος Pixel : 0,8μm

. FOV: 76˚

. F.No ( διάφραγμα ): F2.0

Space Zoom

. 3x Hybrid Optic Zoom

. Μέχρι και 30x Super Resolution Zoom

OIS (Optical Image Stabilization)

Tracking AF

*Το Hybrid Optic Zoom του Galaxy Note20 συνδυάζει αισθητήρα εικόνας και φακούς υψηλής ανάλυσης

*Το Super Resolution Zoom περιλαμβάνει ψηφιακό zoom, που μπορεί να προκαλέσει μερική αλλοίωση της εικόνας .

AP

7nm 64-bit οκταπύρηνος επεξεργαστής

*3,0GHz( Μέγιστη ταχύτητα ρολογιού ) + 2,4GHz + 1,8GHz

7nm 64-bit οκταπύρηνος επεξεργαστής

*2,7GHz ( Μέγιστη ταχύτητα ρολογιού ) + 2,5GHz + 2GHz

* Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον πάροχο.

Μνήμη

[5G]

12GB RAM (LPDDR5) με 512GB εσωτερική αποθήκευση

12GB RAM (LPDDR5) με 256GB εσωτερική αποθήκευση

[LTE]

8GB RAM (LPDDR5) με 256GB εσωτερική αποθήκευση

* Μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το μοντέλο, το χρώμα, την αγορά και τον πάροχο .
* Ο πραγματικός διαθέσιμος χώρος αποθήκευσης ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με το προεγκατεστημένο λογισμικό.

Επεκτάσιμη μνήμη & Κάρτα SIM

Dual SIM μοντέλο (Θύρα Hybrid SIM): μια Nano SIM και μια Nano SIM ή μια MicroSD θύρα (έως 1TB)

* Η θύρα Hybrid SIM διατίθεται μόνο στο Galaxy Note20 Ultra. Η κάρτα SIM πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα της διπλής SIM ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά ή τον πάροχο.

* Η επεκτάσιμη μνήμη διατίθεται μόνο στο Galaxy Note20 Ultra. Η κάρτα MicroSD πωλείται ξεχωριστά. Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με την αγορά και τον κατασκευαστή.

* Η χρήση του eSIM σε συσκευή Galaxy μπορεί να ενεργοποιηθεί μέσω ενημέρωσης λογισμικού ή να απενεργοποιηθεί σε ορισμένες αγορές. Η διαθεσιμότητα του πακέτου eSIM για κινητά ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τον πάροχο.

Μπαταρία

4,500mAh (τυπική τιμή)

4,300mAh (τυπική τιμή)

* Τυπική τιμή δοκιμασμένη υπό εργαστηριακή κατάσταση τρίτων. Τυπική τιμή είναι η εκτιμώμενη μέση τιμή, λαμβάνοντας υπόψη την απόκλιση της χωρητικότητας της μπαταρίας μεταξύ των δειγμάτων μπαταριών που δοκιμάστηκαν σύμφωνα με το πρότυπο IEC 61960. Η ονομαστική (ελάχιστη) χωρητικότητα είναι 4170mAh για το Galaxy Note20 και 4370mAh για το Galaxy Note20 Ultra. Η πραγματική διάρκεια ζωής της μπαταρίας μπορεί να διαφέρει ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου, τα μοτίβα χρήσης και άλλους παράγοντες.

Φόρτιση

Βελτιωμένη ταχύτητα ασύρματης φόρτισης με Fast Wireless Charging 2.0

USB PD 3.0 (PPS) πιστοποίηση ταχείας φόρτισης για ενσύρματη φόρτιση (AFC και QC2.0 συμβατότητα)

*WPC πιστοποίηση για ασύρματη φόρτιση

*Wireless PowerShare

* Η λειτουργία Fast Wireless Charging 2.0 διατίθεται προς το παρόν με τα αξεσουάρ Wireless Charger Stand, Wireless Charger Duo Pad και άλλες συσκευές που υποστηρίζουν ασύρματη φόρτιση 10W ή περισσότερη. Πωλείται χωριστά. Η πραγματική ταχύτητα φόρτισης μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την πραγματική χρήση, τις συνθήκες φόρτισης και άλλους παράγοντες. Ο ασύρματος φορτιστής απαιτεί σύνδεση ρεύματος. Συνιστάται η χρήση καλωδίου φόρτισης της συσκευασίας ή / και το μετασχηματιστή ταξιδιού καθώς η χρήση αντικειμένων τρίτων μερών ενδέχεται να προκαλέσουν ζημιά στο Wireless Charger Stand και το Wireless Charger Duo Pad ή μείωση της ταχύτητας φόρτισης.

* Το Wireless PowerShare περιορίζεται σε Samsung ή smartphones άλλων εταιριών με ασύρματη φόρτιση Qi, όπως τα Galaxy Z Fold2, Galaxy Note20, Galaxy Note20 Ultra, Galaxy S20, S20 +, S20 Ultra, Z Flip, Note10, Note10 +, S10e, S10, S10 +, Fold , S9, S9 +, S8, S8 +, S8 Active, S7, S7 edge, S7 Active, S6, S6 edge, S6 Active, S6 edge +, Note9, Note8, Note FE, Note5 και wearables όπως τα Galaxy Buds Live, Galaxy Watch3 , Galaxy Watch Active2, Galaxy Watch Active, Gear Sport, Gear S3, Galaxy Watch και Galaxy Buds. Εάν η ισχύς της μπαταρίας είναι χαμηλότερη από 30%, το Wireless PowerShare ενδέχεται να μην λειτουργεί. Ενδέχεται να μην λειτουργεί με ορισμένα αξεσουάρ, καλύμματα, συσκευές άλλες εταιριών ή ορισμένες φορητά συσκευές Samsung. Μπορεί να επηρεάσει τη λήψη κλήσεων ή τις υπηρεσίες δεδομένων, ανάλογα με το περιβάλλον του δικτύου σας.

OS

Android 10

Δίκτυο

[5G] 5G Non-Standalone (NSA), Standalone (SA), Sub6 / mmWave

[LTE] Ενισχυμένο 4x4 MIMO, Μέχρι και 7CA, LTE Cat.20, Μέχρι και 2.0Gbps Download / Μέχρι και 200Mbps Upload

[Wi-Fi] Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/ax 2.4G+5GHz, HE80, MIMO, 1024-QAM, Μέχρι και 1.2Gbps Download / Μέχρι και 2Gbps Upload

[Bluetooth] Bluetooth® v 5.0, USB type-C, NFC, Location (GPS, Galileo, Glonass, BeiDou)

[Ultra Wide Band]

* Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη.

* Απαιτείται βέλτιστη σύνδεση 5G. Η πραγματική ταχύτητα μπορεί να διαφέρει ανάλογα με την αγορά, τον πάροχο και το περιβάλλον χρήστη.

* Η κάλυψη Galileo και BeiDou ενδέχεται να είναι περιορισμένη. Το BeiDou ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμο για ορισμένες αγορές.

* Υποστηρίζεται Ultra Wide Band στο Galaxy Note20 Ultra.

Πληρωμές

NFC, MST

* Διατίθεται σε επιλεγμένες αγορές. Οι λύσεις πληρωμής και οι διαθέσιμες δυνατότητες ενδέχεται να διαφέρουν ανάλογα με την αγορά, την εταιρεία κινητής τηλεφωνίας και τους παρόχους υπηρεσιών .

Αισθητήρες

Υπερηχητικός αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων, επιταχυνσιόμετρο, βαρόμετρο, γυροσκόπιο, γεωμαγνητικός αισθητήρας, αισθητήρας περιβάλλοντος χώρου, αισθητήρας εγγύτητας, αισθητήρας φωτός περιβάλλοντος

Αυθεντικοποίηση

Τύπος κλειδώματος: μοτίβο, PIN, κωδικός πρόσβασης

Τύπος βιομετρικού κλειδώματος: Δακτυλικό αποτύπωμα, Αναγνώριση προσώπου

Ήχος

[ Στερεοφωνικά ηχεία και ακουστικά από την AKG ]

Ήχος περιβάλλοντος με τεχνολογία Dolby Atmos (περιλαμβάνεται το Dolby Digital, το Dolby Digital Plus.)

* Ακουστικά: Τύπος υβριδικού καναλιού, δυναμική μονάδα 2 δρόμων

[ Αναπαραγωγή ήχου εξαιρετικά υψηλής ποιότητας ]

UHQ 32-bit &DSD64/128 υποστήριξη

PCM: μέχρι και 32 bits, DSD: DSD64/128

* Η αναπαραγωγή DSD64 και DSD128 μπορεί να περιοριστεί ανάλογα με τη μορφή αρχείου.

[ Μορφή αναπαραγωγής ήχου ]

MP3, M4A, 3GA, AAC, OGG, OGA, WAV, WMA, AMR, AWB, FLAC, MID, MIDI, XMF, MXMF, IMY, RTTTL, RTX, OTA, APE, DSF, DFF

[Bluetooth]

Διπλός ήχος: συνδέστε δύο συσκευές Bluetooth στο Galaxy Note20 ή στο Note20 Ultra για ταυτόχρονη αναπαραγωγή ήχου μέσω των δύο συσκευών.

* Οι δύο συνδεδεμένες συσκευές ενδέχεται να εμφανίζουν μια μικρή διαφορά στην έξοδο ήχου.

Scalable Codec: Βελτιωμένη σύνδεση Bluetooth υπό παρεμβολή ραδιοσυχνότητας περιβάλλοντος.

* Διατίθεται μόνο για ορισμένα αξεσουάρ της Samsung.

[ Εγγραφή]

Η ποιότητα εγγραφής βελτιώνεται με το High AOP Mic που ελαχιστοποιεί την παραμόρφωση σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

* AOP: Ακουστικό σημείο υπερφόρτωσης

Βίντεο

[ Μορφή αναπαραγωγής βίντεο ]

MP4, M4V, 3GP, 3G2, WMV, ASF, AVI, FLV, MKV, WEBM

[Σύνδεση με TV]

Ασύρματη: Smart View (κατοπτρισμός οθόνης 1080p στα 30 fps )

Ενσύρματη: υποστηρίζει DisplayPort μέσω USB τύπου-C. Υποστηρίζει έξοδο βίντεο κατά τη σύνδεση μέσω προσαρμογέα HDMI. (DisplayPort 4K UHD στα 60 fps)

Ανθεκτικότητα στο νερό

IP68

* Το IP68 βασίζεται σε συνθήκες δοκιμής για βύθιση σε 1,5 μέτρα γλυκού νερού για έως και 30 λεπτά. Ξεπλύνετε τυχόν υπολείμματa / στεγνώστε εάν είναι βρεγμένο. Δεν συνιστάται για χρήση στην παραλία ή στην πισίνα.

Στη συσκευασία

Συσκευή, Καλώδιο δεδομένων, Μετασχηματιστής ταξιδιού, Καρφίτσα εξώθησης, Ήχος ακουστικών από AKG, Οδηγός γρήγορης εκκίνησης, Προστατευτική μεμβράνη

* Ορισμένα από τα αναφερόμενα εξαρτήματα, συμπεριλαμβανομένου του προστατευτικού φιλμ, ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα ανάλογα με το μοντέλο ή την αγορά

* Εάν χρησιμοποιείτε προστατευτικό οθόνης, συνιστάται η χρήση προϊόντος Samsung για καλύτερη αναγνώριση δακτυλικών αποτυπωμάτων.

Loading