Samsung Galaxy S III: Δείτε τις νέες λειτουργίες που φέρνει το update Android 4.1.2 [Video]

Samsung Galaxy S III Premium Suite Features

Η Samsung ξεκίνησε την αναβάθμιση του Galaxy S III στην έκδοση Android 4.1.2 Jelly Bean, η οποία φέρνει αρκετές νέες λειτουργίες και βελτιώσεις, έναν συνδυασμό από αυτές που συναντάμε στα Galaxy Note II και Galaxy Note 10.1. Γι΄αυτό το λόγο, η εταιρεία κυκλοφόρησε το παρακάτω video (το πρώτο από μια σειρά demo videos) όπου παρουσιάζει ορισμένες από αυτές:

Page Buddy: Η συσκευή σας θα προβλέπει τι έχετε σκοπό να κάνετε ανάλογα με τις ενέργειες σας. Για παράδειγμα, όταν "κουμπώνετε" τα ακουστικά αυτόματα θα ανοίγει ο music player.

Contextual Menu: Στις λίστες με τις εφαρμογές σας, θα βλέπετε πρώτα αυτές που χρησιμοποιείτε συχνότερα.

Contextual Tag: Όταν τραβάτε φωτογραφία με τη συσκευή σας, μπορείτε να επισυνάψετε άμεσα τον καιρό, την ημερομηνία και την τοποθεσία.

Multi Window: Μπορείτε να ανοίξετε δύο διαφορετικές εφαρμογές σε δύο διαφορετικά παράθυρα σε μία οθόνη.

Auto Share Shot Pairing using NFC: Ρυθμίζοντας την κάμερα στο "Auto Share Shot" mode, θα μπορείτε να μοιραστείτε ταχύτατα φωτογραφίες και videos μέσω NFC με άλλες συμβατές συσκευές.

Reader Mode: Δυνατότητα ρύθμισης του μεγέθους της γραμματοσειράς στον browser και διαμοιρασμός μιας ιστοσελίδας με ένα click.

Facebook Lock Ticker: Ενεργοποιώντας την επιλογή, θα μπορείτε να βλέπετε το News Feed από το Facebook στη lock screen της συσκευής σας.

[via SamsungTomorrow]

Loading