Samsung Galaxy S10 Lite: Διέρρευσε από την FCC, παρουσίαση το Δεκέμβριο;

Θα περίμενε κανείς να αρχίσουμε να διαβάζουμε περισσότερο φήμες και διαρροές για τη σειρά Samsung Galaxy S11, αλλά φαίνεται ότι η εταιρεία δεν έχει τελειώσει ακόμα με τις φετινές high-end οικογένειες της. Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορούν αναφορές που κάνουν λόγο για προσθήκες τόσο στη σειρά Samsung Galaxy S10, όσο και στη σειρά Galaxy Note10.

Ξεκινώντας από το πρώτο, πέρασε από την Ομοσπονδιακή Επιτροπή Τηλεπικοινωνιών των ΗΠΑ (FCC) για έγκριση το μοντέλο SM-G770F, κωδική ονομασία που αντιστοιχεί στο Samsung Galaxy S10 Lite και από εκεί μαθαίνουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής.

Σύμφωνα με τη δημοσίευση της FCC, το Samsung Galaxy S10 Lite θα κυκλοφορήσει με οθόνη 6.7’’ και προφανώς θα είναι το μεγαλύτερο, σε μέγεθος, smartphone της σειράς με ύψος 160mm και φάρδος 75mm. Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά θα περίμενε κανείς να διαβάσει για υποδεέστερες δυνατότητες, αλλά δεν ισχύει κάτι τέτοιο για το Lite, αφού υποστηρίζει και αυτό την τεχνολογια φόρτισης σε ισχύ 45W (μπαταρία χωρητικότητας 4400mAh) και διαθέτει επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855, 8GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο (υπάρχει και υποδοχή microSD), τριπλή κάμερα 48MP + 12MP + 5MP και selfie κάμερα 32MP. Μόνο lite δεν το λες δηλαδή…

Για το Samsung Galaxy Note10 Lite δεν έχουν γίνει γνωστά τεχνικά χαρακτηριστικά μέχρι στιγμής. Αμφότερα, πάντως, αναμένεται ότι θα παρουσιαστούν μέσα στο Δεκέμβριο στην Ινδία, και μαζί τους μπορεί να δούμε τον διάδοχο του πολύ επιτυχημένου Galaxy A50! Για τις τιμές τους δεν υπάρχει κάποια πληροφορία μέχρι στιγμής.

Σχετικά με το τελευταίο, το Samsung Galaxy A51 αναμένεται με κεντρική οπή στην οθόνη, τετραπλή κάμερα στο πίσω μέρος με κύριο αισθητήρα 48MP, επεξεργαστή Samsung Exynos 9611, 4GB μνήμη RAM, 128GB αποθηκευτικό χώρο και μπαταρία 4000mAh.

Ωραία πράγματα…

[via]

Loading