Samsung Galaxy S10: Όλα όσα έχουμε μάθει μέχρι σήμερα για τη νέα σειρά!

Για ακόμα μία φορά μας έρχονται μαζεμένες πληροφορίες για τη σειρά Samsung Galaxy S10, επομένως, είναι μια καλή ευκαιρία να τα συμμαζέψουμε όλα για να δούμε που βρισκόμαστε. Ξεκινώντας από τα πιο φρέσκα, σήμερα κυκλοφόρησαν οι φήμες ότι έχει ξεκινήσει ήδη η μαζική παραγωγή τους και σε περίπτωση που αληθεύει η πληροφορία (εκ των έσω λένε οι πηγές), η Samsung βρίσκεται ήδη ένα μήνα πιο μπροστά απ' ό,τι πέρυσι για το Galaxy S9.

Σημειώστε, πάντως, ότι δεν αναφέρουν αν στην έναρξη της μαζικής παραγωγής συμπεριλαμβάνονται όλα τα μοντέλα του Samsung Galaxy S10, αλλά θα ποντάραμε σε όλα εκτός του 5G. Φαίνεται ότι η Samsung θέλει να "ξεμπερδεύει" νωρίτερα με τις εκδόσεις που θα κυκλοφορήσουν όλες μαζί στις αρχές Μαρτίου σε μεγάλη κλίμακα, για να αδειάσει τη γραμμή παραγωγής τόσο για το 5G μοντέλο, όσο και για το περίφημο αναδιπλώμενο smartphone της.

Η δεύτερη σημερινή πληροφορία έχει να κάνει με την κάμερα του Samsung Galaxy S10. Από μια αναφορά των XDA Developers αποκαλύπτεται η λειτουργία Bright Night, την οποία εκλαμβάνουμε ως κάτι αντίστοιχο των Night Sight της Google και Night Mode της Huawei. Με ενεργοποιημένο το Bright Night, η συσκευή θα λαμβάνει πολλές εικόνες και θα τις συνδυάζει σε μία για να δημιουργήσει μια πιο φωτεινή φωτογραφία με περισσότερη λεπτομέρεια σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Η τρίτη σημερινή πληροφορία αφορά την ονομασία "Edge", η οποία έχει να χρησιμοποιηθεί από το Samsung Galaxy S7 Edge. Σύμφωνα με το κατάστημα MobileFun, δεν αποκλείεται η βασική έκδοση να ονομαστεί Samsung Galaxy S10 Edge για να γίνεται άμεσα κατανοητό από τον πελάτη ότι διαθέτει κυρτό panel, σε αντίθεση με το flat που θα δούμε στο Samsung Galaxy S10 Lite. Αν αληθεύει αυτή η πληροφορία, τότε δεν θα έχουμε κάποιο "σκέτο" Samsung Galaxy S10.

Τι περιμένουμε να δούμε τελικά

  • Samsung Galaxy S10 Lite με flat οθόνη 5.8'' FHD+, dual κάμερα, μονή εμπρόσθια κάμερα και τιμή κοντά στα €700
  • Samsung Galaxy S10 Edge με κυρτή οθόνη 6.1'' QHD+, τριπλή κάμερα, μονή εμπρόσθια κάμερα και τιμή κοντά στα €950
  • Samsung Galaxy S10 Plus με κυρτή οθόνη 6.4'' QHD+, τριπλή κάμερα, διπλή εμπρόσθια κάμεραα και τιμή κοντά στα €1250
  • Samsung Galaxy S10 5G με κυρτή οθόνη 6.7'' QHD+, τριπλή ή τετραπλή κάμερα, διπλή εμπρόσθια κάμερα και τιμή κοντά στα €1500

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά που ακούγονται όλο αυτό το διάστημα (και κάποια έχουν επιβεβαιωθεί) μπορούμε να σημειώσουμε επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon 855 ή Samsung Exynos 9820 (ανάλογα με τη χώρα), 6GB έως 12GB μνήμη RAM, 128GB έως 512GB αποθηκευτικό χώρο, in-display αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων (σε όλα εκτός από το Lite), WiFi 802.11ac, Bluetooth 5.0, GPS/GLONASS, NFC, 4G LTE και λειτουργικό σύστημα Android 9.0 Pie με One UI, καθώς και λειτουργία PowerShare για ασύρματη φόρτιση άλλων συσκευών.

[1, 2, 3]

Loading