Samsung Galaxy S21: Τα πρώτα renders αποκαλύπτουν νέο design για την κάμερα

Είναι σίγουρα αρκετά νωρίς να μιλήσουμε με ασφάλεια για το Samsung Galaxy S21 (ή S30 αν θέλετε), καθώς παραδοσιακά η σειρά παρουσιάζεται τον Φεβρουάριο και κυκλοφορεί στην αγορά το Μάρτιο, παρόλα αυτά, δεν μπορούμε να αγνοήσουμε εντελώς τη σημερινή διαρροή που έφτασε στο inbox μας λόγω του πρότερου “έντιμου βίου” του OnLeaks.

Προς τιμήν του, ο διάσημος leakster παραδέχεται ότι δεν γνωρίζει την ακριβή ονομασία της συσκευής, αλλά μοιάζει σίγουρος για την εμφάνιση της επόμενης ναυαρχίδας της Samsung. Όπως μπορούμε να δούμε στα πρώτα renders, η μεγαλύτερη σχεδιαστική αλλαγή αφορά το camera module στο πίσω μέρος, καθώς φαίνεται να τυλίγεται στην επάνω αριστερή πλευρά του σώματος.

Από πλευράς τεχνικών χαρακτηριστικών, ο OnLeaks δεν αποκαλύπτει κάτι περισσότερο από το μέγεθος της flat οθόνης (6.2’’) και τις διαστάσεις του Samsung Galaxy S21 (151.7 x 71.2 x 7.9mm), ενώ διακρίνουμε τρεις αισθητήρες κάμερας στο πίσω μέρος και μία στη οπή του Infinity-O panel.

Να σημειωθεί ότι στα renders απεικονίζεται το βασικό μοντέλο της σειράς και θα δούμε σίγουρα εκδόσεις Plus και Ultra.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading