Samsung Galaxy S21 Ultra: Πρώτη διαρροή renders και για το μεγάλο μοντέλο

Πολλές οι διαρροές σήμερα. Μετά τα Huawei Mate 40 Pro και Samsung Galaxy S21, ήρθαν στη δημοσιότητα πριν από λίγο και τα πρώτα renders του Samsung Galaxy S21 Ultra, φυσικά από τον OnLeaks.

Ο σχεδιασμός είναι παρεμφερής με αυτόν του βασικού μοντέλου της νέας σειράς, αλλά η οθόνη είναι μεγαλύτερη (6.7’’ - 6.9’’), ελαφρώς κυρτή (στο S21 είναι flat) και φυσικά η μεγάλη διαφορά εντοπίζεται στο camera module στο πίσω μέρος. Η φιλοσοφία παραμένει ίδια, δηλαδή μοιάζει να χάνεται μέσα στην καμπύλη στην αριστερή πλευρά, αλλά είναι μεγαλύτερο και περιλαμβάνει τέταρτο αισθητήρα.

Εδώ να αναφέρουμε πως σύμφωνα με τον OnLeaks η παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S21 (ή S30) θα πραγματοποιηθεί τον Ιανουάριο, μιας και το MWC 2021 έχει μεταφερθεί για τον Ιούνιο. Μην απομακρύνεστε, λογικά μέσα στις επόμενες ώρες θα δούμε και το Samsung Galaxy S21 Plus.

*Ακολουθήστε το Techgear.gr στο Google News για να ενημερώνεστε άμεσα για όλα τα νέα άρθρα! Όσοι χρησιμοποιείτε υπηρεσία RSS (π.χ. Feedly), μπορείτε να προσθέσετε το techgear.gr στη λίστα σας με αντιγραφή και επικόλληση της διεύθυνσης https://www.techgear.gr/feed στο αντίστοιχο πεδίο της υπηρεσίας σας.

[via]

Loading