Samsung Galaxy S22 και Galaxy Tab S8 διαθέσιμα από σήμερα και στην Ελλάδα

Η Samsung ανακοίνωσε ότι οι νέες σειρές που επαναπροσδιορίζουν την κατηγορία smartphone και tablet, Samsung Galaxy S22 και Samsung Galaxy Tab S8, θα είναι διαθέσιμες σε αγορές σε όλο τον κόσμο, καταγράφοντας ρεκόρ προπαραγγελιών.

Οι σειρές Samsung Galaxy S22 και Samsung Galaxy Tab S8, ξεπέρασαν σε αριθμό προπαραγγελιών οποιοδήποτε άλλο smartphone και tablet της Samsung μέχρι σήμερα από την πρώτη μόλις εβδομάδα. Οι προπαραγγελίες για τη σειρά Galaxy S22 έχουν υπερδιπλασιαστεί σε σχέση με εκείνες της σειράς Samsung Galaxy S21, με το μοντέλο Samsung Galaxy S22 Ultra να σημειώνει πάνω από το 60% των πωλήσεων μέχρι στιγμής. Ταυτόχρονα, οι προπαραγγελίες της σειράς Samsung Galaxy Tab S8 υπερδιπλασίασαν επίσης τον όγκο προπαραγγελιών, συγκριτικά με τα Samsung Galaxy Tab S7, με το 50% των πωλήσεων μέχρι στιγμής να καταγράφονται στο μοντέλο Samsung Galaxy Tab S8 Ultra.

Τα Samsung Galaxy S22 και S22+ σπάνε τους κανόνες, ενσωματώνοντας προηγμένες λειτουργίες AI και Nightography, για τις καλύτερες φωτογραφίες και βίντεο σε συσκευή Samsung Galaxy. Το Samsung Galaxy S22 Ultra σηματοδοτεί, επίσης, ένα νέο κεφάλαιο για τα smartphones, συνδυάζοντας τη δημιουργική δύναμη της σειράς S με την εμπειρία παραγωγικότητας χάρη στη γραφίδα S Pen, που προηγουμένως ήταν διαθέσιμη στη σειρά Galaxy Note.

Η σειρά Samsung Galaxy Tab S8 είναι διαθέσιμη σε τρία μοντέλα: το Tab S8, το Tab S8+ και για πρώτη φορά, το Tab S8 Ultra. Η νέα σειρά tablet της Samsung, αποτελεί την πιο τολμηρή ναυαρχίδα που έχει προσφέρει η εταιρεία έως σήμερα, με ισχυρή απόδοση multitasking, μια πραγματικά καθηλωτική οθόνη, εξαιρετικά ομαλή εμπειρία χρήσης της γραφίδας S Pen και πρόσβαση σε ένα ανοιχτό οικοσύστημα για απρόσκοπτη εργασία και ατελείωτες ώρες ψυχαγωγίας, όπως ποτέ άλλοτε.

Οι σειρές Samsung Galaxy S22 και Tab S8 θα είναι διαθέσιμες από τις 25 Φεβρουαρίου σε επιλεγμένες αγορές, όπως η Ευρώπη, η Βόρεια Αμερική και η Κορέα. Η Samsung θα διευρύνει περαιτέρω τη διαθεσιμότητα στις αγορές και τα μοντέλα από τον Μάρτιο.

Loading