Σε συνέχεια των αποκαλύψεων της περασμένης εβδομάδας, η ιστοσελίδα GSMArena δημοσιεύει renders των δύο εκδόσεων του Samsung Galaxy S8, οι οποίες επιβεβαιώνουν τον σχεδιασμό και μας δίνουν μια πρώτη ένδειξη για το μέγεθος τους.

Σύμφωνα με τις αποκλειστικές πληροφορίες του GSMArena, το Galaxy S8 θα διαθέτει σίγουρα μεγαλύτερη οθόνη από το Galaxy S7 edge (κάπου μεταξύ 5.7'' και 6.2''), ωστόσο, θα έχει το μέγεθος του Galaxy S7 (οθόνη 5.1'')! Συγκεκριμένα το Galaxy S8 θα έχει διαστάσεις 140.14mm x 72.20 x 7.30mm, ενώ οι αντίστοιχες του Galaxy S8 Plus θα είναι 152.38 x 78.51 x 7.94mm.

Επάνω σε αυτήν την ιστορία μπορούμε να προσθέσουμε και τις αποκαλύψεις του περίφημου και έγκριτου leaked Eldar Murtazin, ο οποίος επικαλείται πηγή εκ των έσω για να επιβεβαιώσει ότι το Galaxy S8 θα διαθέτει τις μεγαλύτερες οθόνες που έχουμε δει ποτέ στη συγκεκριμένη σειρά. Επιπλέον, προσθέτει ορισμένα τεχνικά χαρακτηριστικά όπως τη χρήση επεξεργαστών Qualcomm Snapdragon 835 και Exynos 8895, 6GB RAM, 64GB αποθηκευτικό χώρο UFS 2.1 και υποδοχή microSD.

Το λειτουργικό σύστημα θα είναι Android 7.1.1 Nougat και θα ενσωματώνει την ψηφιακή βοηθό Bixby, ενώ γίνεται λόγος και για το ξεχωριστό Game Mode που θα βελτιστοποιεί τη συσκευή για τις ανάγκες του gaming.

Σε ό,τι αφορά την παρουσίαση ακούγεται έντονα ότι η Samsung θα αφήσει στην άκρη το MWC 2017 και θα πραγματοποιήσει ξεχωριστό Unpacked event στις 29 Μαρτίου. Η κυκλοφορία τους αναμένεται στα μέσα Απριλίου και σε τιμές που θα ξεκινούν από τα €849.

Εξυπακούεται ότι διατηρούμε τις επιφυλάξεις μας για τα προαναφερθέντα.

 

 

[1, 2]

Advertisements